Expansion
Expansion
Expansion

Expansion en haar bijdrage aan de maatschappij

Expansion is opgericht in 1988 en is sinds haar oprichting bezig met het realiseren van verbeteringen die ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Wij vertalen dit in de volgende aandachtspunten:

People

In ons personeelsbeleid richten wij ons vooral op wat mensen wel kunnen en veel minder op wat mensen niet kunnen. Hierdoor kunnen wij mensen inzetten op hun sterke punten zonder ons te bekommeren om hun zwakke punten. Een goed voorbeeld hiervan is het feit dat Expansion ook ruimte biedt aan mensen met een vorm van autisme. Door rekening te houden met hun beperkingen kunnen zij buitengewoon goed functioneren en zijn het zeer waardevolle medewerkers. Verder stellen wij medewerkers in staat om hun werk te combineren met hun overige taken en stimuleren wij vrijwilligerswerk met een speciaal hiervoor opgezette regeling. Wij zijn ervan overtuigd dat ons personeelsbeleid een belangrijke basis is voor ons succes.

Planet

De kernactiviteit van Expansion is de levering en implementatie van document management oplossingen. Een document management oplossing zorgt ervoor dat documenten langdurig goed toegankelijk en veilig zijn opgeslagen. Hierdoor is ieder document direct beschikbaar vanaf vrijwel elke locatie. In de praktijk leidt dit tot vele besparingen die goed zijn voor het milieu. Zo daalt het aantal kopieën en daarmee het papierverbruik enorm na de implementatie van een document management systeem. Ook het fysieke transport van documenten en de daarmee gepaard gaande belasting voor het milieu kan tot nul worden teruggebracht. Uiteraard maken wij gebruik van groene stroom en beperken wij onze eigen energieconsumptie zo veel mogelijk. Daar waar mogelijk worden werkzaamheden vanuit huis of ons kantoor uitgevoerd om het aantal autokilometers zoveel mogelijk te beperken. Medewerkers die geen auto voor hun werk nodig hebben, komen naar kantoor met het openbaar vervoer, op de fiets of lopend.

Profit

Zonder winst heeft een bedrijf in onze ogen geen lange termijn toekomst. Winst biedt daarnaast de mogelijkheid om geld te schenken aan goede doelen. De afgelopen jaren hebben wij onder andere de volgende doelen gesteund: AMREF Flying Doctors, ‘Schoon Water voor Bertoua’ in Kameroen, Unicef en het Wereld Natuurfonds.

Expansion Business Friend van War Child

Daarnaast is Expansion Business Friend van War Child. Hiermee investeert Expansion in kinderen, in de toekomst en dus in de basis van een betere wereld. Expansion richt zich ons oplossingen voor morgen en kansen in de toekomst. War Child doet eigenlijk hetzelfde. Het helpt kinderen nu zodat zij in de toekomst een beter leven kunnen hebben. Dit sluit dus erg mooi aan.

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?