Expansion
Expansion
Expansion

Klanten van Expansion hebben 100% zekerheid op continuïteit

Wat gebeurt er als, in het meest extreme geval, Expansion een financiële calamiteit overkomt? Niets. Dat wil zeggen: voor jou als onze klant (van onder meer clouddiensten) verandert er niets.

Wanneer je kiest voor Expansion als jouw clouddienstverlener kun je aanvullend kiezen voor CloudSecure: je bent dan gegarandeerd zeker dat jouw informatie veilig is en dat de dienstverlening onveranderd doorgaat.

Expansion heeft namelijk met een derde partij, Softcrow, een zogenaamde CloudSecure-overeenkomst afgesloten. Dat betekent concreet dat (de toegang tot) jouw informatie – inclusief alle dienstverlening eromheen – altijd is gegarandeerd door een onafhankelijke partij. Deze partij neemt de contracten inclusief alle verplichtingen en de softwarelicenties over tot en met de broncode van onze software aan toe, en zet de dienstverlening door.

Dat doet Expansion niet omdat we dat verplicht zijn, maar omdat wij vinden dat dat onze verantwoordelijkheid is naar onze klanten. Je mag in ieder geval nooit de dupe worden.

Expansion en Escrow: CloudSecure Oplossingen

De meeste vragen die bedrijven stellen over clouddiensten gaan over de veiligheid van hun informatie en de continuïteit van de dienstverlener. Terecht, want dat zijn de belangrijkste struikelblokken. De antwoorden die wij op die vragen kunnen geven, bepalen in hoge mate of jij in zee wilt gaan met Expansion als clouddienstverlener.

Cloudoplossingen zijn overal om ons heen te vinden en clouddienstverleners ook. De ene dienstverlener is echter de andere niet.

Expansion onderscheidt zich al jarenlang in veel opzichten van haar concurrenten in goed doordachte oplossingen rondom digitaal document management.

Cloudoplossingen zijn overal om ons heen te vinden en clouddienstverleners ook. De ene dienstverlener is echter de andere niet. Expansion onderscheidt zich al jarenlang in veel opzichten van haar concurrenten in goed doordachte oplossingen rondom digitaal document management.

Dat geldt net zo zeer voor onze clouddiensten. Als het gaat over veiligheid, betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid (lees ook NEN ISO 27001 en verwerkersovereenkomst) biedt Expansion jou maximale zekerheid.

Als het gaat om continuïteit: Expansion biedt al 30 jaar met succes haar oplossingen aan. Dat getuigt van continuïteit en stabiliteit. Continuïteit is ook voor jou belangrijk. Sterker nog: jij wilt er zeker zijn van dat jouw documenten gegarandeerd veilig en toegankelijk zijn en blijven en onze daarop aansluitende dienstverlening altijd kan doorgaan. Zelfs als Expansion er niet meer zou zijn.

Dat is de reden dat Expansion in samenwerking met partner Softcrow jou dit unieke concept aanbiedt: de CloudSecure-overeenkomst. Daarmee heb je als onze klant 100% garantie op continuïteit. Je zult altijd bij de documenten kunnen, je kunt altijd gebruik blijven maken van onze document management software en de afgesproken dienstverlening rond jouw documenten gaat gegarandeerd door.

Waarom een CloudSecure-overeenkomst?

In de huidige onzekere wereld waar ook de grootste multinationals kunnen omvallen, moeten we soms rekening houden met het ergste. Daarom wil Expansion als een logisch voortvloeisel daaruit, de belangen van onze klanten onder alle omstandigheden zekerstellen. Zo’n CloudSecure-overeenkomst van Softcrow doet dat.

Alle processen, procedures en dienstverlening worden zowel juridisch, technisch als operationeel binnen de CloudSecure-overeenkomst beschreven en vastgelegd. Alle verantwoordelijkheden, (gedelegeerde) werkzaamheden en de realisatie ervan tussen de contractpartners liggen vast. Dit concept is uniek voor de markt van digitaal document management en daarop aanvullende dienstverlening. Daarmee loopt Expansion ver voor op haar concurrenten.

Het is Expansion zich er veel aan gelegen om dit onderdeel van de dienstverlening goed voor haar klanten te regelen. We zijn er lang mee bezig geweest, want het is complexe materie. Maar we kunnen nu wel met de hand op ons hart garanderen dat jij als klant nooit de dupe zult zijn van onze pech. En bij wie in deze markt heb je die garantie nog meer…?

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?