Expansion
Expansion
Expansion

Klantinformatie centraal, actueel en veilig opgeslagen met een digitaal klantdossier.

Heb je ook zoveel moeite om alle informatie van jouw klant bij elkaar en op orde te houden? Een digitaal klantdossier maakt daaraan voorgoed een einde. Met DMS Xtendis van Expansion hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste informatie als jouw klant een vraag stelt. Alle klant-gerelateerde documenten staan perfect geordend in een digitaal klantdossier, zijn actueel en altijd en overal (beveiligd waar nodig) beschikbaar.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Behoefte aan complete digitale klantdossiers

Veel organisaties worstelen bij klantcontacten met het ophalen van de relevante informatie over die klant. Die informatie staat door de organisatie verspreid opgeslagen over meerdere afdelingen en applicaties, is in veel gevallen zelfs (deels) nog op papier en eigenlijk weet niemand helemaal zeker of hij de laatste versie van een document heeft. Dat is funest voor een succesvol klantgesprek. Die klant krijgt zo nooit het gevoel dat jij met hem bezig bent. Om een dossier goed bij te houden, is het belangrijk dat alle informatie makkelijk in een centraal archief kan worden teruggevonden. Een digitaal klantdossier helpt hierbij.

Wat is een digitaal klantdossier?

Een digitaal klantdossier is een dossier die alle relevante klantinformatie ordent en beschikbaar maakt. Met Xtendis zorg jij ervoor dat jij altijd en overal actuele klantinformatie bij de hand hebt. Xtendis DMS archiveert al jouw klantinformatie perfect geordend veilig op een centrale plek.

Wanneer kies ik voor een digitaal klantdossier?

Een klantdossier biedt veel meerwaarde aan een organisatie. Met Document Management systeem Xtendis hoef je niet meer te zoeken naar de juiste klantinformatie en heb je altijd je antwoord klaar als een klant een vraag stelt. Een digitaal klantdossier ordent uw klantinformatie perfect en archiveert deze op een centrale plek. Zo is klantinformatie binnen seconden bereikbaar. Met Xtendis bespaar je kosten, zorg je voor kwalitatieve betere klantcontacten en kortere doorlooptijden van klantprocessen. Dit zijn enkele voordelen van Xtendis. Lees hieronder al onze voordelen.

Wat zijn de voordelen van digitale klantendossiers met Xtendis?

Met DMS Xtendis wordt alle klantinformatie, ook ongestructureerde zoals brieven en e-mails, bij elkaar digitaal opgeslagen en compleet gepresenteerd aan de hand van een klantdossier. Hiervan zijn onder meer de voordelen: 

  • Ieder document is direct beschikbaar. 
  • Kostenbesparing dankzij snel archiveren en kunnen raadplegen van jouw klantinformatie. 
  • Gestructureerd en controleerbaar dossierbeheer.  
  • Volledige compliancy verzekerd o.m. door NEN ISO 27001 certificering.
  • Kwalitatief betere klantcontacten door adequate afhandeling.
  • Kortere doorlooptijden van belangrijke klantgerelateerde processen.
  • Voldoen aan regel- en wetgeving (zoals de General Data Protection Regulation).
  • Optimaal informatiemanagement.

Welke koppelingsmogelijkheden zijn beschikbaar?

Xtendis biedt je alle opties die nodig zijn om op een makkelijk werkbare manier alle klantinformatie goed geordend beschikbaar te hebben. De mogelijke koppeling naar achterliggende back-office applicaties zorgt er bovendien voor dat andere relevante informatie in het dossier kan worden opgenomen en beschikbaar gemaakt voor belanghebbenden. Daarmee heb je te allen tijde alle klantinformatie bij de hand in het digitale klantdossier. Xtendis biedt uitgebreide mogelijkheden om te koppelen met andere systemen. Met Xtendis zorg jij voor een volledig digitaal klantdossier.

Is de klantinformatie beveiligd?

Die informatie wordt bovendien in Xtendis beveiligd, zodat alleen de bevoegde medewerkers die informatie kunnen inzien die bij hun werkzaamheden hoort. Binnen Xtendis zijn diverse niveaus van beveiliging beschikbaar, in te richten naar rollen en functies van medewerkers. Dat is een belangrijk voordeel in deze tijd en de steeds strengere wetgeving op dit gebied. Expansion is daarvoor NEN ISO 27001 gecertificeerd! Informatiebeveiliging staat centraal in onze dienstverlening. Zo heb jij de garantie dat jouw klantinformatie veilig is opgeslagen.

Dé specialist op het gebied van documentmanagement-oplossingen.

Expansion is dé specialist op het gebied van documentmanagement-oplossingen. Wij zijn al meer dan 30 jaar succesvol in het implementeren van diverse toepassingen van ons Document Management Systeem Xtendis. Een digitaal klantdossier kent voor ons geen geheimen. 

Met ons Enterprise Information Management systeem zorg je dat je alle informatie op één centrale plek altijd beschikbaar hebt. Xtendis Enterprise Content Management zorgt ervoor dat jouw ongestructureerde bedrijfsinformatie toegankelijk wordt.

Met het digitaal klantdossier in Xtendis heb je altijd en overal volledig grip op al jouw klantinformatie.

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?