Expansion
Expansion
Expansion

Modern document- en informatiebeheer voor woningcorporaties

Met Xtendis maken woningcorporaties een grote sprong voorwaarts op het gebied van document- en informatiebeheer.

Veel corporaties investeerden al vroeg in documentmanagement oplossingen. Door de snelle ontwikkelingen zijn veel van deze oplossingen inmiddels achterhaald. De sterke groei in het aantal documenten zorgt voor suboptimale performance, onvoldoende toegankelijkheid van documenten en een grote beheerbelasting.

Document managent uit de Cloud

Met Xtendis krijgen corporaties state-of-the-art document management. Het is een moderne Cloudoplossing, waarmee organisaties volledig ontlast worden in het beheer van de grote documentvolumes.

De oplossing zorgt voor een overzichtelijke structuur waarin alle documenten snel terug te vinden zijn en direct raadpleegbaar zijn voor geautoriseerde medewerkers. Medewerkers hebben toegang tot het juiste document en dossier op het juiste moment.

Documenten kunnen vanuit verschillende contexten worden aangeroepen: Huishouden, Verhuurbare eenheid, Cluster, Project, Leverancier, etc.

Met Xtendis zijn dossiers altijd up to date en gegarandeerd volledig. Slimme schoningsprocessen zorgen ervoor dat automatisch wordt voldaan aan de AVG.

Nauwe integratie

Xtendis kan nauw worden geïntegreerd met de primaire (vastgoed)systemen van corporaties. Vanuit deze systemen kunnen de relevante documenten en dossiers worden opgeroepen en ingezien. Omgekeerd maakt Xtendis gebruik van data uit de primaire systemen, zodat documenten en dossiers van veel zoeksleutels kunnen worden voorzien zonder dat deze ingevoerd hoeven te worden.

Ervaring met migraties

Er is veel ervaring met het vervangen van oude document management oplossingen. Alle documenten en hun metagegevens blijven dus beschikbaar in Xtendis.

Voordelen

Met Xtendis kunnen woningcorporaties onder meer de volgende voordelen realiseren:

  • Optimale performance ook bij zeer hoge documentvolumes.
  • Optimale toegankelijkheid van documenten en dossiers.
  • Geautomatiseerde schoningsprocessen ten behoeve van AVG.
  • Breed toepasbaar, alle belangrijke documenten kunnen worden beheerd.
  • Efficiëntiewinst bij het behandelen van documenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een modern DMS voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.


    Aan de slag

    Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?