Expansion
Expansion
Expansion

Alle patiëntgerelateerde documenten veilig en overzichtelijk in digitale dossiers

Trombosediensten gebruiken Xtendis voor het digitaal opslaan van patiëntendossiers. Hierdoor raken dossiers nooit meer kwijt, zijn deze met één druk op de knop te raadplegen en wordt er enorm bespaard op archiefruimte.

Tijdsbesparing door koppeling digitaal archief met patiënteninformatiesysteem

Het digitaal archiefsysteem Xtendis wordt bij trombosediensten gekoppeld met het patiënteninformatiesystemen. Zo is er inmiddels een standaardkoppeling gerealiseerd met Portavita en TRODIS. Dit levert enorme tijdsbesparing op. Vanuit het patiënteninformatiesysteem wordt voor iedere patiënt automatisch een dossier in Xtendis aangemaakt.

Daarnaast blijft het handmatig invoeren van gegevens tot een minimum beperkt. De patiëntendossiers worden gescand, in het digitale archief in Xtendis geïmporteerd en vervolgens voorzien van kenmerken. Dankzij de koppeling die is gerealiseerd met de database van de patiëntinformatiesystemen worden de documenten grotendeels automatisch van de juiste zoeksleutels voorzien.

Digitale dossiers optimaal toegankelijk

De digitale dossiers in Xtendis kunnen vervolgens worden teruggevonden op basis van het patiëntnummer, maar ook op dossierkenmerken zoals de naam of de geboortedatum. Bovendien kan een patiëntendossier direct vanuit het patiënteninformatiesysteem worden geraadpleegd.

Onder meer de volgende trombosediensten maken succesvol gebruik van Xtendis:

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?