Expansion
Expansion
Expansion

Pensioenfondsen besparen tijd dankzij digitaal archiveren pensioendossiers in Xtendis

Een groot aantal pensioenfondsen gebruikt Xtendis voor het digitaal archiveren van pensioendossiers, ook wel deelnemersdossiers genoemd. Pensioenfondsen hebben per deelnemer minimaal één dossier. Deze dossiers worden gedurende de looptijd van het dienstverband en pensioen regelmatig aangevuld en geraadpleegd. Door deze dossiers in digitaal in Xtendis op te slaan, kan enorm veel tijd en dus geld worden bespaard.

Koppeling digitaal archief aan pensioensystemen Idella Finance Suite, Lifetime en Maia

Expansion heeft het digitaal archief systeem Xtendis gekoppeld aan de belangrijkste pensioensystemen. Deze koppelingen zijn in samenwerking met de betreffende leveranciers tot stand gebracht met als resultaat dat pensioenfondsen in feite één geïntegreerd systeem aanschaffen. Met één druk op de knop heeft men vanuit de gegevens van een deelnemer toegang tot het bijbehorende digitale dossier.

Naast gescande papieren documenten worden ook vaak digitale documenten in de dossiers opgeslagen. Dit kunnen zowel documenten uit de pensioensystemen zijn als bijvoorbeeld Word-mailings. Deze digitale documenten worden door het digitaal Xtendis-archief automatisch herkend en in het juiste dossier gearchiveerd. Er is zo vrijwel geen menselijke inspanning meer nodig voor het archiveren van digitale documenten zoals periodieke overzichten.

Onder meer de volgende pensioenfondsen gebruiken Xtendis succesvol:

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?