Expansion
Expansion
Expansion

Met Xtendis efficiënter formulieren verwerken

Expansion biedt met het platform Xtendis een uitstekende oplossing voor het automatisch formulieren verwerken. Naast kostenbesparing levert het werken met Xtendis als bijkomend voordeel op dat de formulieren automatisch digitaal worden gearchiveerd. Hierdoor zijn ze altijd en overal direct beschikbaar. 

Koppeling met onder andere Chipsoft, GLIMS, Labosys, SAP en TDLIMS

De versie van Xtendis die specifiek is ingeregeld voor het gebruik door laboratoria kan, mede dankzij de ondersteuning van HL7, eenvoudig worden gekoppeld aan laboratoriumsystemen zoals GLIMS, Labosys en TDLims. Daarnaast kan Xtendis worden gekoppeld aan het ZIS. Hierdoor kunnen de patiëntgegevens uit het ZIS worden gebruikt om een aanvraag in het laboratoriumsysteem te doen. Daarnaast kunnen de gearchiveerde aanvraagformulieren direct vanuit het ZIS worden geraadpleegd. In de praktijk is Xtendis hiervoor gekoppeld aan onder andere Chipsoft, SAP en diverse maatwerk toepassingen.

Met Xtendis ook automatische workflow formulieren

Uiteraard is het mogelijk om behalve aanvraagformulieren ook andere documenten met Xtendis te archiveren. Naast het feit dat de documenten met Xtendis automatisch verwerkt en gearchiveerd kunnen worden, kunnen zij op basis van de herkende gegevens ook gerouteerd worden. Deze automatische workflow wordt onder andere ingezet om formulieren met specifieke aanvragen ter goedkeuring naar de klinisch chemicus te routeren.

Expansion biedt met deze toepassing een prijs-kwaliteitverhouding die buitengewoon gunstig afsteekt bij die van de concurrenten.

Onder meer de volgende laboratoria gebruiken Xtendis succesvol:

  • Atalmedial
  • Isala Klinieken Zwolle
  • LabWest
  • SALT
  • Stichting RLM
  • Streeklaboratorium Volksgezondheid Kennemerland
  • TweeSteden Ziekenhuis Tilburg

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?