Expansion
Expansion
Expansion

Digitaal archiefsysteem Xtendis maakt documenten in de Handel & Industrie optimaal toegankelijk

Zowel bij handelsbedrijven als in de industrie spelen documenten een belangrijke rol. Expansion heeft met het digitaal archiefsysteem Xtendis toepassingen geïmplementeerd voor het archiveren en toegankelijk maken van onder andere materiaalcertificaten, contracten, offertes en opdrachten.

Xtendis wordt door diverse productiebedrijven gebruikt voor het digitaal archiveren en reproduceren van certificaten en productiehandboeken. Met Xtendis kan men ieder gezocht document binnen enkele seconden terugvinden, op het scherm raadplegen en eventueel reproduceren. Het reproduceren gebeurt zowel op papier als digitaal. Zo worden kopieën van certificaten geprint en meegeleverd met de bijbehorende goederen en worden ook complete productiehandboeken meegeleverd zowel op papier als op CD.

Tijdsbesparing dankzij digitale distributie documenten

Een deel van de productiebedrijven gebruikt Xtendis ook om documenten die voorheen op papier gekopieerd en gedistribueerd werden, digitaal te distribueren. Hiermee verdient men door de besparing op reproductie- en portokosten zijn investering in Xtendis snel terug.

Het gebruik van Xtendis heeft als bijkomend voordeel dat men eenvoudig een back-up van alle documenten kan maken en dus waardevolle documenten kan beveiligen tegen calamiteiten als brand en wateroverlast.

Voorbeelden van klanten in de Handel & Industrie die succesvol Xtendis gebruiken:

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?