Expansion
Expansion
Expansion

Een DMS voor iedere organisatie

DMS Xtendis wordt onder meer succesvol gebruikt in de volgende branches:

Banken

De bancaire sector gebruikt Xtendis voor het opslaan van informatie uit meerdere databases in één centraal digitaal klantendossier. Dankzij de 360 graden klantbeeld staat niet langer het bankproduct, maar de klant centraal. Lees meer over het gebruik van Xtendis in de bancaire sector.

Financiële dienstverleners

Diverse financiële instellingen zetten Xtendis succesvol in voor digitale archivering van correspondentie, contracten, rekeningoverzichten maar ook transacties. Lees meer over de inzet van Xtendis bij financiële dienstverleners.

Handel & Industrie

De Handel & Industrie gebruiken DMS Xtendis voor digitale archivering van onder meer materiaalcertificaten, contracten, offertes, opdrachten en productiehandboeken. Lees meer over de inzet van Xtendis binnen de handel en industrie branche.

Laboratoria

DMS Xtendis biedt voor laboratoria een uitstekende oplossing voor het automatisch verwerken en digitaal archiveren van formulieren. Lees meer.

Onderwijs

DMS wordt in het onderwijs op verschillende manieren succesvol ingezet, waaronder centraal beheer van digitale studentendossiers, automatische factuurverwerking en digitale archivering personeelsdossiers. Lees meer over Xtendis in het onderwijs.

Pensioenfondsen

Expansion is marktleider binnen pensioenfondsen. Een groot aantal pensioenfondsen gebruikt Xtendis voor het digitaal archiveren van de pensioendossiers. Xtendis is gekoppeld aan de belangrijkste pensioensystemen. Lees meer over de inzet van Xtendis door pensioenfondsen.

Transport

De transportsector heeft dankzij de inzet van DMS Xtendis direct inzicht in facturen en transportdocumenten. Eventuele vragen kunnen hierdoor snel worden beantwoord. Lees meer over digitaal archiveren in de transportsector.

Trombosedienst

Trombosediensten gebruiken Xtendis voor het digitaal opslaan van patiëntendossiers.Dossiers raken hierdoor nooit meer kwijt, zijn met één druk op de knop opvraagbraar en er wordt enorm bespaard op archiefruimte. Lees meer.

Woningcorporaties

Woningcorporaties kunnen met Xtendis hun document- en informatiebeheer moderniseren. De grote documentvolumes blijven optimaal toegankelijk. Door nauwe integratie zijn documenten en dossiers ook vanuit de primaire (vastgoed)systemen oproepbaar Lees meer.

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?