Expansion
Expansion
Expansion

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden

Met het Enterprise Information Management Systeem Xtendis leg je direct een volwaardige basis voor professioneel documentbeheer in de organisatie. Dit biedt oplossingen voor morgen en kansen in de toekomst. Of het nu gaat om eenvoudig documenten terugvinden danwel archiveren, met Xtendis heb je de basis om het in te richten en eventueel stapsgewijs uit te breiden.

Digitaal archief

Archiveer en beheer zowel alle papieren als elektronische documenten binnen jouw organisatie centraal met Xtendis.

Lees meer over digitaal archief

Informatiemanagement

Ben je als organisatie veel tijd kwijt met het zoeken van informatie in een online of fysieke opslag? Kies dan voor informatiemanagement van Xtendis. Zo zorg je ervoor dat alle informatiestromen binnen jouw organisatie gestroomlijnd zijn en dat alle informatie veilig en gestructureerd wordt beheerd.

Lees meer over informatiemanagement

Digitaal contractbeheer

Digitaal contractbeheer zorgt voor efficiënt beheer van contracten. Contracten worden overzichtelijk in één digitaal archief gearchiveerd.

Lees meer over digitaal contractbeheer

Digitaal dossier

Voorkom versnippering van informatie en beschik over complete digitale dossiers.

Lees meer over digitaal dossier

Digitale factuurverwerking

Bespaar tijd bij het invoeren, archiveren en raadplegen van facturen. Facturen worden automatisch herkend en ingevoerd in de financiële applicatie binnen jouw organisatie.

Lees meer over digitale factuurverwerking

Digitale postregistratie

Met het postregistratiesysteem kun je de inkomende post volledig automatisch digitaal verspreiden en archiveren. Poststukken raken nooit meer zoek.

Lees meer over digitale postregistratie

Kwaliteitsmanagement

Vang twee vliegen in één klap: efficiënte documentopslag én waarborgen kwaliteitsnorm.

Lees meer over kwaliteitsmanagement

Records Management

Records Management zorgt ervoor dat je kunt aantonen dat een specifieke gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Wet- en regelgeving kunnen een belangrijke reden voor jou zijn om met Xtendis als record management systeem aan de slag te gaan. Zo kan jouw bedrijf de AVG-regels naleven met Records Management.

Lees meer over Records Management

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaand formulier of plan een vrijblijvende demo.

Contact opnemen


    Aan de slag

    Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?