Informatie veilig gestructureerd opgeslagen op één plek én direct beschikbaar

Als organisatie heb je te maken met documenten die via een grote verscheidenheid aan bronnen zoals e-mail, clouddiensten en applicatie output binnenkomen. Vrijwel automatisch ontstaan hierdoor meerdere ‘mini archieven’ waardoor het overzicht en de vindbaarheid van documenten verwatert.

Document beheer systeem Xtendis maakt documentbeheer een stuk eenvoudiger en organiseert en waarborgt de stroom aan informatie. Documenten zijn met Xtendis op één plek binnen de organisatie digitaal opgeslagen en vervolgens vanaf iedere werkplek en vanaf elk device direct opvraagbaar. Met Xtendis beschik je onder meer over een 360 graden klantbeeld, complete dossiers en raken facturen nooit meer kwijt.

Wil je weten wat Xtendis voor jouw organisatie kan betekenen? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Binnen 1 werkdag ontvang je inzicht in de kansen, tijdsbesparing en terugverdientijd van Xtendis.

Kies voor documentbeheersysteem Xtendis

Kies voor Xtendis voor het efficiënt beheren en afhandelen van documenten om de volgende redenen:

  • 30 – 50% tijdsbesparing in documentverwerking
  • Het nr. 1 DMS van Nederland
  • Uitgebreide koppelingsmogelijkheden
  • Duurzame oplossing
  • Eén systeem voor meerdere toepassingen
  • Meer dan 4 miljoen gebruikers en 2 miljard documenten
  • NEN-EN-ISO 27001 gecertificeerd
  • Vertrouwd door o.a. Adecco, Heineken, Ahold & PostNL

Met goed documentbeheer voldoe je aan de wet- en regelgeving 

Overheidswetgevingen schrijven voor dat zelfs de kleinste bedrijven verplicht zijn om informatie omtrent klanten, producten, medewerkers, financiën et cetera voor een bepaalde periode beschikbaar te houden. Goed documentbeheer is onlosmakelijk verbonden aan het waarborgen van deze informatie en voorkomt dat organisaties in vervelende situaties terecht komen of zelfs failliet gaan. Documentbeheer in de bekende mappenstructuur werkt voor grote aantallen documenten niet meer en voldoet niet aan wet- en regelgeving.

Het is dus cruciaal dat deze informatie gestructureerd wordt opgeslagen en goed wordt beheerd zodat ze in ieder scenario direct beschikbaar zijn. 

Het Xtendis documentbeheersysteem zorgt er voor dat je alle documenten in één centraal digitaal archief kunt vastleggen ongeacht oorspronkelijke bron of vorm.

Benieuwd naar Xtendis en wat zoal de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? 

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvang je vrijblijvend meer informatie over efficiënt documentbeheer met Xtendis. 


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan