BNP Paribas Commercial Finance optimale toegang cliënten output

Al vanaf 1999 zet (de juridische voorganger van) BNP Paribas Commercial Finance* het ECM-systeem Xtendis in voor optimale toegankelijkheid van cliënten output. In eerste instantie maakte alleen de Nederlandse vestiging van Xtendis gebruik, maar al snel werd de oplossing ook geïmplementeerd in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Per maand worden 400.000 overzichten die betrekking hebben op factoringactiviteiten, volledig automatisch in Xtendis gearchiveerd.

Download nu de casestudy en ontdek hoe BNP Paribas Commercial Finance dankzij Xtendis:

  • miljoenen documenten automatisch digitaal archiveert;
  • ieder document direct binnen handbereik heeft, waardoor vragen van klanten snel beantwoord worden;
  • enorme kosten bespaart op papier, kopiëren en archiefruimte;
  • een uniforme werkwijze hanteert bij de vestigingen in de verschillende landen;
  • de uitgebreide autorisatiemogelijkheden inzet om gebruikers te autoriseren.

* BNP Paribas Commercial Finance is een toonaangevende internationale onderneming die zich bezighoudt met asset financiering. De organisatie biedt een dienstenpakket, bestaande uit factoring, trade finance en leasing, dat speciaal is opgezet om de cashflow en de efficiency van bedrijven te verbeteren. BNP Paribas Commercial Finance is vertegenwoordigd in 14 landen en de organisatie telt in totaal meer dan 650 medewerkers.

Download casestudy Automatisch Archiveren Output Management

Lees meer over hoe BNP Paris Commercial Finance 400.000 overzichten automatisch archiveert in Xtendis en deze met één druk op de knop binnen handbereik zijn.

bnp-2

Lees onze privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan.