De moderne bank verdient een beter Document Management Systeem (DMS)

Banken zijn voorlopers geweest op het gebied van document management. Nu, ruim drie decennia later, ziet het landschap er voor banken heel anders uit: 

  • klanten stellen hogere eisen;
  • er moet gestreden worden voor marktaandeel;
  • met de komst van de Fintech ziet het concurrentieveld er compleet anders uit;
  • er is steeds strengere wet- en regelgeving (Compliancy).

Benieuwd naar de mogelijkheden van Document Management Systeem Xtendis voor jouw bankorganisatie? Download onderaan deze pagina de Whitepaper: De Moderne Bank verdient een beter DMS. 

DMS-systemen binnen banken zijn gemiddeld zwaar verouderd

DMS-systemen binnen banken zijn gemiddeld zwaar verouderd. Hierdoor is er bij banken inmiddels achterstand op met name nieuwe Fintech-bedrijven die hun informatiehuishouding recent volledig van de grond af hebben kunnen inrichten en veel beter in staat zijn om in te spelen op de commerciële en maatschappelijke ontwikkelingen.

Waarom DMS Xtendis banken dè oplossing biedt

Expansion is met haar Document Management Systeem Xtendis al meer dan 30 jaar actief op het gebied van documentmanagement. Inmiddels zijn er meer dan 4 miljoen Xtendis-gebruikers. Xtendis biedt banken dé oplossing: 

  • 360 graden klantbeeld; 
  • procesoptimalisaties;
  • efficiënte compliance volledigheidsrapportages, verwijderprocessen, geautomatiseerde rechtenoverzichten en proactieve signalering;
  • optimale security met centraal beheerde autorisaties en beveiligde informatieuitwisseling.

Referenties in bancaire sector

Expansion heeft documentmanagement-systeem Xtendis succesvol geïmplementeerd bij uiteenlopende financiële dienstverleners. Ook banken profiteren van de voordelen van DMS Xtendis, waaronder: 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een modern DMS voor jouw bankorganisatie? 

Download Whitepaper: De moderne bank verdient een beter DMS

In deze whitepaper doet Expansion uit de doeken hoe een modern Document Management Systeem (DMS) banken helpt om te gaan met de hedendaagse uitdagingen. Tevens biedt dit document een aantal handvaten waarop gelet dient te worden bij het implementeren van een nieuw DMS.

dms-banken-whitepaper

Lees onze privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan.