Accountants gebruiken Xtendis succesvol voor automatisch verwerken van facturen

Een groot aantal accountants- en administratiekantoren gebruikt Xtendis voor het automatisch verwerken van facturen. De inzet van Xtendis stelt accountants in staat om een grote tijdsbesparing te realiseren bij het boeken en archiveren van facturen. Klanten kunnen hun documenten direct inzien. 

Accountants en administratiekantoren kunnen door de inzet van Xtendis met minder handelingen een hoger serviceniveau bieden.

Dankzij automatische factuurverwerking met Xtendis worden de facturen gescand en met geavanceerde herkenningstechnologie verwerkt. Alle boekingsgegevens worden automatisch van de facturen afgelezen en vervolgens verrijkt en gecontroleerd met gegevens uit de financiële administratie. Na controle worden ze automatisch geboekt en digitaal gearchiveerd. Naast facturen kunnen ook andere documenten in Xtendis worden vastgelegd.

Kostenbesparing in combinatie met een betere dienstverlening

Het gebruik van Xtendis biedt accountants- en administratiekantoren de volgende voordelen:

 • Beperkte inzet hoogopgeleide medewerkers
  Met Xtendis kan een groot deel van de werkzaamheden worden uitgevoerd door medewerkers zonder boekhoudkundige kennis. Ook dit zorgt voor kostenbesparingen bij de factuurverwerking.

 • Optimale toegankelijkheid facturen
  Digitaal gearchiveerde facturen en andere documenten kunnen door alle daartoe geautoriseerde gebruikers direct worden ingezien. Door middel van een koppeling kunnen facturen ook vanuit de financiële administratie worden opgevraagd.

 • Beter dienstverlening voor klanten
  Klanten kunnen toegang krijgen tot hun digitale documenten binnen Xtendis. Ze kunnen de informatie raadplegen op ieder geschikt moment. Dit is een extra service die accountants- en administratiekantoren kunnen bieden. Bovendien zorgt het voor tijdsbesparing omdat medewerkers minder vragen hoeven te beantwoorden of documenten hoeven te verstrekken.

 • Gegarandeerde integriteit van documenten
  Met Xtendis zijn de facturen en andere documenten beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang. Hierdoor wordt voldaan aan de eisen die officiële instanties zoals de Belastingdienst stellen aan digitale archivering.

Onder meer de volgende accountantskantoren gebruiken Xtendis succesvol:

 • BDO Online Services B.V.
 • Grutter & Partners FFA
 • HB2
 • Ten Kate & Huizinga Accoutants 
 • Tredius

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvang je vrijblijvend meer informatie over ons DMS Xtendis.


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan