Een DMS voor iedere organisatie

DMS Xtendis wordt onder meer succesvol gebruikt in de volgende branches:

 

Assurantietussenpersonen

Veel tussenpersonen gebruiken het document management systeem Xtendis voor het digitaal archiveren van klantendossiers.

Lees meer 

process-1
Notaries

Accountants

Een groot aantal accountants- en administratiekantoren gebruikt Xtendis voor het automatisch verwerken van facturen.

Lees meer

Banken

De bancaire sector gebruikt Xtendis voor het opslaan van informatie uit meerdere databases in één centraal digitaal klantendossier. Dankzij de 360 graden klantbeeld staat niet langer het bankproduct, maar de klant centraal.

Lees meer

Banks
Algemeen

Financiële dienstverleners

Diverse financiële instellingen zetten Xtendis succesvol in voor digitale archivering van correspondentie, contracten, rekeningoverzichten maar ook transacties.

Lees meer

Handel & Industrie

De Handel & Industrie gebruiken DMS Xtendis voor digitale archivering van onder meer materiaalcertificaten, contracten, offertes, opdrachten en productiehandboeken.

Lees meer 

handel-000005538767xsmall
labflesjes

Laboratoria

DMS Xtendis biedt voor laboratoria een uitstekende oplossing voor het automatisch verwerken en digitaal archiveren van formulieren.

Lees meer

Notarissen

Notariskantoren vertrouwen hun zaakdossiers en andere documenten aan Xtendis toe. Xtendis kan worden gekoppeld aan het Notarieel Informatie Systeem waardoor dossiers direct vanuit het NIS kunnen worden opgevraagd.

Lees meer

notariaat00000850195xsmall-1
overig00008356701xsmall-1

Onderwijs

DMS wordt in het onderwijs op verschillende manieren succesvol ingezet, waaronder centraal beheer van digitale studentendossiers, automatische factuurverwerking en digitale archivering personeelsdossiers.

Lees meer

Pensioenfondsen

Expansion is marktleider binnen pensioenfondsen. Een groot aantal pensioenfondsen gebruikt Xtendis voor het digitaal archiveren van de pensioendossiers. Xtendis is gekoppeld aan de belangrijkste pensioensystemen.

Lees meer

pensioenfonds-000005794823xsmall
transport-000005216755xsmall

Transport

De transportsector heeft dankzij de inzet van DMS Xtendis direct inzicht in facturen en transportdocumenten. Eventuele vragen kunnen hierdoor snel worden beantwoord.

Lees meer

Trombosediensten

Trombosediensten gebruiken Xtendis voor het digitaal opslaan van patiëntendossiers.Dossiers raken hierdoor nooit meer kwijt, zijn met één druk op de knop opvraagbraar en er wordt enorm bespaard op archiefruimte.

Lees meer

 

gezondheidszorg-000005151131xsmall

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvang je vrijblijvend meer informatie over ons DMS Xtendis.


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan