Visie: 'Ieder document direct beschikbaar'

De (toekomst)visie van Expansion is: “Ieder document direct beschikbaar”. De directe beschikbaarheid van documenten leidt tot kwaliteitsverbetering en kostenbesparing.

De visie van Expansion is dat op termijn elk document direct beschikbaar zal zijn. Dit betekent dat jij, ongeacht de tijd en de plaats waar jij verblijft, directe toegang hebt tot alle documenten die voor jou relevant zijn. Wij realiseren ons dat dit een lange termijn toekomstvisie is, maar elke stap die wij zetten, draagt bij aan de realisatie van deze visie en toont onze betrokkenheid bij mensen, het milieu en de maatschappij.

Informatie optimaal toegankelijk dankzij digitale archivering

Een digitaal archief is een belangrijke stap in deze richting. Als documenten goed digitaal gearchiveerd zijn, is het vervolgens eenvoudig om ze op elk moment en op iedere locatie toegankelijk te maken.

Naast het feit dat digitale archivering voordelen biedt zoals kostenbesparing en kwaliteitsverbetering is digitale archivering vrijwel onvermijdelijk. Steeds meer documenten worden digitaal geproduceerd en gedistribueerd en dus ook gearchiveerd.

Onze visie wordt ondersteund door onze producten en diensten. Wij streven ernaar om steeds meer documenten direct toegankelijk te maken.

Verantwoordelijkheid

Expansion combineert ontwerp, realisatie en implementatie binnen één organisatie. Er is te allen tijde maar één partij verantwoordelijk voor het slagen van het project. Hierdoor sluit het uiteindelijke systeem naadloos aan bij het ontwerp zoals dat samen met de gebruikers is opgesteld.

Expansion gaat haar verantwoordelijkheid niet uit de weg. Als "problem-owner" bieden wij onze klanten condities van fixed price en no-cure-no-pay.

Vul nu je gegevens in!

Binnen één werkdag nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan