Over Expansion

Expansion zorgt al meer dan 30 jaar voor een optimale toegankelijkheid van documenten binnen een grote verscheidenheid aan organisaties. Dit doen wij door het leveren van producten en diensten die invulling geven aan onze visie "ieder document direct beschikbaar”Zo implementeren wij het standaard Document Management Platform Xtendis voor uiteenlopende toepassingen op het gebied van digitale archivering en document management.

Daarnaast bieden wij diensten die variëren van het ondersteunen van Xtendis tot het verzorgen van uw complete online Document Management Systeem.

Met ons standaard DMS Xtendis zijn wij in Nederland marktleider op het gebied van digitale archivering. Maar Xtendis biedt meer dan digitale archivering. Zo biedt Xtendis bijvoorbeeld workflow-functionaliteit waarmee complete processen geautomatiseerd kunnen worden. Tevens kan Xtendis (delen van) documenten automatisch herkennen en de herkende gegevens aanleveren aan andere systemen. Deze technologie wordt onder andere ingezet voor factuurverwerking.

Doordat wij ons ondermeer richten op specifieke markten en verschillende toepassingen kan iedereen binnen een bepaald marktsegment profiteren van de ervaring die is opgedaan bij vergelijkbare organisaties.

Expansion en MVO

Expansion is sinds haar oprichting bezig met het realiseren van verbeteringen die ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Wij vertalen dit in een aantal aandachtspunten. Lees hier meer over onze bijdrage aan de maatschappij.

Deze website geeft je een inzicht in onze producten, diensten, visie en referenties. Maar om elkaar daadwerkelijk te leren kennen, maken wij graag een afspraak met jou voor een ontmoeting. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in.

Vul nu je gegevens in!

Binnen één werkdag nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan