Over ons

Al meer dan 30 jaar zorgen wij voor kwaliteitsverbetering en kostenbesparingen bij onze klanten. Dit doen wij door het leveren en implementeren van het beste Document Management Systeem (DMS) Xtendis. Met de directe beschikbaarheid van informatie én bijvoorbeeld workflow kunnen we vervolgens bedrijfsprocessen optimaliseren. Met één Xtendis-systeem zijn er meerdere documenttoepassingen mogelijk.

 

Visie

De visie van Expansion is ‘Ieder document direct beschikbaar’. Ongeacht de tijd en de plaats waar jij verblijft, heb je directe toegang tot alle documenten die voor jou relevant zijn. De kracht van ons document management systeem Xtendis zit hem in de eenvoud en een ongekende performance bij grote aantallen aan documenten.
Lees meer

documentbeheersysteem

Dit zijn wij

Op dit moment werken wij bij Expansion in hecht teamverband met 40 mensen. Met veel enthousiasme realiseren wij kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen bij organisaties onder meer door het implementeren van ons (online) DMS Xtendis. Wij zijn stuk voor stuk hoogopgeleide informatiedeskundigen met verstand van archivering en inzicht in bedrijfsprocessen. Dankzij de meer dan 30 jaar ervaring met het succesvol implementeren van ons document management platform conform een unieke werkwijze. Lees meer

expansion

Onze kernwaarden

Hoe gaan wij bij Expansion om met klanten? Waar staan wij voor?
Dat zie je terug in de volgende kernwaarden:

 • Fixed price
  Expansion gaat haar verantwoordelijkheid niet uit de weg. Als ‘problem-owner’ bieden wij onze klanten condities van fixed price en no-cure-no-pay.

 • No-cure-no-pay
  Expansion combineert ontwerp, realisatie en implementatie binnen één organisatie. Er is te allen tijde maar één partij verantwoordelijk voor het slagen van het project.

 • Zeer eenvoudig te integreren
  Inmiddels hebben wij met 100+ applicaties standaardkoppelingen gerealiseerd. De koppelingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

 • Wij garanderen informatiebeveiliging 
  De kernfunctie van Xtendis is het bewaken van de digitale duurzaamheid van documenten. Daarnaast garanderen wij dat jouw bedrijfsinformatie bij ons in veilige handen is aan de hand van NEN -ISO 26001 certificering en de ISAE 3402 Type II.

 • Wij dragen bij aan een betere wereld.
  Naast schenkingen aan goede doelen is Expansion Business Friend van War Child. Hiermee investeren we in kinderen, in de toekomst en dus in de basis van een betere wereld.

Onze website geeft je meer inzicht in onze mogelijkheden en bewezen projecten. Uiteraard zijn wij graag bereid tijdens een vrijblijvende afspraak nadere toelichting te verstrekken. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in.

Vul nu je gegevens in!

Binnen één werkdag nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan