Xtendis-Online en iWelcome, personeelsdossiers achter slot en grendel

Expansion realiseerde een koppeling tussen haar online document management systeem Xtendis en iWelcome.

Eenmaal ingelogd op het identity management systeem iWelcome, hebben medewerkers direct toegang tot Xtendis en andere cloud toepassingen. Xtendis ‘communiceert’ met iWelcome waardoor de gebruiker wordt herkend. Naast eenvoud voor de gebruiker geeft dit de organisatie de mogelijkheid om snel toegang tot alle systemen te verlenen of ontnemen.

De belangrijkste voordelen van de koppeling tussen iWelcome en Xtendis Online zijn:

  • Gebruiksgemak: gebruikers hoeven maar één keer in te loggen en hebben vervolgens direct toegang tot Xtendis en andere informatiesystemen.
  • Veiligheid: met iWelcome worden gebruikerscredentials centraal beheerd. Een gebruiker hoeft dus nog maar op een plaats actief of inactief gemaakt te worden om de toegang tot alle systemen te verlenen of te blokkeren.
  • Tijdbesparing: gebruikersgegevens kunnen op één centrale plaats worden beheerd, waardoor tijd wordt bespaard op het beheer.

Optimaal dossierbeheer

Xtendis Online wordt veel gebruikt voor het digitaal duurzaam beheren van bedrijfskritische documenten. Een veel voorkomende toepassing betreft personeelsdossiers. Door de koppeling met iWelcome wordt de toegang tot de personeelsdossiers in Xtendis optimaal geregeld. Binnen Xtendis kunnen de beveiligingsinstellingen verder worden aangevuld. Het is mogelijk medewerkers toegang te geven tot één of meer dossiers of zelfs delen hiervan. Zo kan iedere medewerker zijn eigen dossiers inzien, de managers de dossiers van hun medewerkers en heeft alleen de bedrijfsarts toegang tot de medische documenten in de dossiers.

Lees hier meer informatie over onze toepassing digitale personeelsdossiers.

 

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.