Xtendis als basis van WebDocumentManagement

Onder de naam WebDocumentManagement biedt PostNL diensten aan op het gebied van digitale archivering en document management. De basis van WebDocumentManagement wordt gevormd door Xtendis, het standaard product van Expansion.

Ieder document direct beschikbaar

In het WebDocumentManagement zitten meer dan 450 miljoen documenten van klanten van PostNL zoals NUON, T-Mobile en KPN Base. Ieder document uit het WebDocumentManagement kan binnen 2-3 seconden op het scherm van eindgebruikers worden getoond.

Deze eindgebruikers weten in veel gevallen niet eens dat de documenten uit WebDocumentManagement komen. WebDocumentManagement wordt namelijk rechtstreeks aangesproken door systemen zoals SAP en Siebel. De eindgebruiker krijgt dus de documenten direct vanuit deze applicaties getoond.

Ook de websites van deze eerder genoemde klanten hebben een directe koppeling met het WebDocumentManagement. Raadpleegt een klant van NUON zijn jaaroverzicht dan komt dit overzicht rechtstreeks uit Xtendis.

Naast de koppeling via websites, biedt PostNL een volledig app platform waar consumenten hun facturen kunnen raadplegen, downloaden, betalen en bijvoorbeeld rekeningen kunnen declareren bij hun verzekeraar.

PostNL gebruikt ook zelf WebDocumentManagement voor digitale personeelsdossiers

Naast externe klanten maakt PostNL zelf ook gebruik van het WebDocumentManagement. Alle inmiddels honderdduizenden personeelsdossiers zijn erin gearchiveerd. Door een koppeling met SAP-HR worden documenten door SAP in WebDocumentManagement gearchiveerd en zijn ze ook weer vanuit SAP opvraagbaar.

Klik hier voor meer informatie over de diensten van PostNL

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.