Veiligheid; maar dan anders.

Veiligheid speelt bij Expansion een centrale rol. Zo doen wij er alles aan om uw bedrijfsinformatie veilig op te slaan. Wij garanderen het zelfs! In ons document management systeem Xtendis is informatiebeveiliging een basisfunctie.

Wij vinden veiligheid op een andere manier ook heel belangrijk. Een veilige leefomgeving. Dit doen wij indirect door Business Friend te zijn van War Child.

Met onze jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunen wij onder meer het project TEAMUP. Sinds 2015 heeft Nederland ruim 48.000 asielzoekers verwelkomd. Hieronder bevinden zich 14.000 kinderen. Na een gevaarlijke, lange en onzekere reis kwamen zij aan in Nederland.

War Child biedt veiligheid aan gevluchte kinderen 

Helaas stopt de chaos en onzekerheid hier niet voor gevluchte kinderen. Procedures nemen veel tijd in beslag. Binnen het asielsysteem moeten kinderen regelmatig verhuizen wat voor veel onduidelijkheid en onzekerheid zorgt. En er is geen ruimte voor een eigen plek. Kinderen die in het land van herkomst of tijdens de vlucht traumatische of stressvolle ervaringen hebben opgedaan worden niet altijd vroegtijdig opgemerkt.

War Child helpt, in samenwerking met UNICEF Nederland en Save the Children, deze kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar de trauma’s te verwerken en ze weer structuur, stabiliteit, veiligheid en ontspanning te geven.

Expansion investeert in kinderen, in de toekomst en dus in de basis van een betere veilige wereld.

Help ook War Child de oorlog uit een kind te halen.

Business Friend WarChild

 

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.