Uploaden & indexeren documenten sterk vereenvoudigd in Xtendis 6.3

Het handmatig toevoegen en indexeren van documenten via de Xtendis-web-interface is sterk vereenvoudigd. De doelstelling voor deze update was om het hele proces van het aanroepen van de functie, selecteren en indexeren efficiënter en intuïtiever te maken.
Zo volgt nu direct na de upload het indexeerscherm om handmatig kenmerken mee te geven.

Handmatig indexeren is in sommige situaties een noodzakelijke, maar minder geliefde functie van Xtendis. Er wordt daarom voortdurend ontwikkeld aan functionaliteiten die handmatig indexeren vereenvoudigen. Zo is in deze update een lookup-functie toegevoegd waarmee in het bestaande archief gezocht kan worden naar vergelijkbare index-combinaties die de gebruiker helpen om sneller én gestructureerder te indexeren.

Naast de verbeteringen op de bestaande uploadmethode, zijn er drie nieuwe methoden toegevoegd:

  • Upload via dashboard: door een bestand vanaf bijvoorbeeld je desktop op het Xtendis Dashboard te slepen wordt direct het hiervoor beschreven uploadproces opgestart. Het Dashboard verandert in een omkaderde drop-area waarnaar het bestand gesleept kan worden. uploadenindexerendocumentenxtendis6-1
  • Upload via documentpagina: voor ieder gevonden document kan middels het document-optie-menu gekozen worden voor de optie Upload met dezelfde kenmerken. In deze situatie worden alle kenmerken van het gevonden document overgenomen als suggestie voor het nieuw toe te voegen document. Hiermee kan je bijvoorbeeld eenvoudig correspondentie aan een eerder gearchiveerde document toevoegen.
  • Upload via dossier: voor ieder gevonden dossier kan middels het dossier-optie-menu gekozen worden voor de optie Upload naar dit dossier. In deze situatie is het dossier al voorgevuld als suggestie voor het nieuw toe te voegen document. Enkel de documentkenmerken dienen nog gevuld te worden.

Wil je meer weten over de eenvoudige manier van documenten indexeren met Xtendis?

Vul het contactformulier in

 

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.