Ruimte voor ontwikkeling en groei

Bij Expansion hechten wij veel waarde aan ontwikkeling en groei. Het updaten, verdiepen en delen van kennis wordt erg gestimuleerd. Medewerkers krijgen daarom de kans om een cursus of studie te volgen die aansluit op hun functie.

Op dit moment volgt onze Support Engineer Tjeerd de cursus MCSA: Windows Server 2016. Dit is een intensieve training van 11 achtereenvolgende cursusdagen. Na het afronden van de cursus kan Tjeerd toegangsbeheer, opslagbeheer en netwerkbeheertaken uitvoeren in Windows Server 2016.

Het volgen van deze intensieve cursus betekent voor ons dat wij Tjeerd enkele dagen moeten missen. En omdat wij onze klanten wel de support willen bieden zoals ze van ons gewend zijn, ondersteunt een aantal van onze projectleiders en ontwikkelaars de supportafdeling. Een mooie kans om een helpende hand te bieden en tegelijkertijd mee te kijken op de supportafdeling. Onze ontwikkelaars en projectleiders krijgen nu een goed beeld van de vragen die spelen bij gebruikers van Xtendis. Deze feedback kunnen zij goed verwerken tijdens het uitvoeren van hun eigen werkzaamheden.

Uiteindelijk gaat het ons allemaal om hetzelfde doel; een beter DMS en meer tevreden klanten. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!

 

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.