Nieuwe projectmanager bij Expansion

Met trots kunnen wij mededelen dat sinds april Annemarie Lankheet onderdeel uitmaakt van ons team. Annemarie stelt zich zelf voor: 

'Het voorjaar is voor mij goed begonnen met een fijne start als projectmanager bij Expansion. Met ingang van april 2018 ga ik voor Expansion implementaties bij klanten begeleiden en ook upgrades en onderhoudsprojecten.

Dat sluit aan bij mijn ervaring als IT-projectmanager van de afgelopen jaren waarin ik bij verschillende softwarebedrijven verantwoordelijk was voor implementaties en optimalisatie projecten.

Wat me aantrekt bij Expansion is de diversiteit aan klanten en de hechte band met hen. Uiteindelijk is IT mensenwerk en draait het om communicatie en dat zijn hier uitgangspunten. Ik word blij van mensen bij elkaar brengen en samen naar een doel werken en om daarin de experts te faciliteren zodat ze iets moois kunnen neerzetten.

Ik ben 34 jaar oud en woon in Den Haag met mijn man. We gaan vaak op pad met onze camper voor een weekend of een langere rondreis waarbij genieten van cultuur en natuur voorop staan. We brouwen samen ons eigen speciaalbier, dat doen we thuis in de keuken en op kleine schaal. Naast campertrips en bierbrouwen is duursport een favoriete bezigheid van me. Ik hardloop, fiets en wandel veel en dan het liefst zo lang mogelijk en dan de natuur of de bergen in. Ooit hoop ik een ultra-trailrun in de bergen te kunnen volbrengen (dat is langer dan 40 km en met veel klimmen en dalen), maar daar gaat nog wel wat training aan vooraf. Daar nog naast zijn vrienden en familie een rode draad in mijn dagelijkse leven.'

 

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.