Nieuwe Online Sales Marketeer bij Expansion

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Shannen den Hertog zich aansluit bij het Expansion team. Shannen stelt zich zelf graag voor: 

'Sinds januari dit jaar ben ik de nieuwe Online Sales Marketeer van Expansion. Het is mijn taak alle informatie op de website up-to-date te houden. Daarnaast zorg ik ervoor dat potentiële klanten ons weten te vinden. De diversiteit in de functie vind ik aantrekkelijk. Bij Expansion kan en mag iedereen zichzelf zijn. Dat is voor mij erg belangrijk.

Na mijn opleiding commerciële economie heb ik ervaring opgedaan als online marketeer. Toen de functie als Online Sales Markteer op mijn pad kwam, zag ik dit als een mooie kans. Om mijn marketing kennis nog verder te verdiepen volg ik naast mijn werk de opleiding Nima B – Digital Marketing.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vriendinnen of mijn vriend. Ik vind het fijn om buiten de deur te eten en dan voornamelijk sushi. Ook ga ik graag naar de bioscoop. Ik heb zelfs een abonnement zodat ik geen film hoef te missen. Wanneer ik tijd over heb, breng ik een bezoekje aan de sportschool.'

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.