Fusiepartner Stichting De Rotonde ook over op DMS Xtendis

Stichting De Rotonde (eerder bekend onder de naam MP administraties) is onlangs gefuseerd met Humanitas Financiële Hulpverlening (HFH). Beide organisaties gaan in een nieuw pand samen onder naam ‘Stichting Veritas Vertegenwoordiging’.

Stichting De Rotonde maakt al jarenlang succesvol gebruik van het document management systeem Xtendis als primair systeem voor digitale archivering van complete cliëntendossiers. Binnenkomende post wordt gedigitaliseerd en middels geavanceerde herkenning automatisch aan de juiste clientendossiers gekoppeld. E-mails worden met de Xtendis Plugin direct opgeborgen. Alle binnenkomende documenten worden automatisch in een workflow ter behandeling aangeboden aan medewerkers.

Bij HFH was een ander DMS-systeem in gebruik maar bij de fusie is besloten om uniform te gaan werken met Xtendis.

Verhuizing en uitbreiding van Xtendis verloopt succesvol

Als gevolg van de fusie is het aantal Xtendis-werkplekken flink uitgebreid. Er is in totaal 2,5 Terabyte aan documenten gemigreerd naar het nieuwe domein van de organisatie. De nieuwe Xtendis-gebruikers worden door Expansion getraind om zo de in gebruik name vlot te laten verlopen. Als sluitstuk zal Expansion binnenkort nog eens 1 TB aan documenten importeren, afkomstig uit het oude DMS van HFH.

Veritas Vertegenwoordigen kan terugkijken op een succesvolle verhuizing én uitbreiding van Xtendis. Wij wensen alle medewerkers veel werkplezier!

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van DMS Xtendis?

Vul nu het contactformulier in

 

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.