Beschikbaarheidspercentage Xtendis-Online bijna 100%

Een steeds groter deel van onze klanten kiest voor Xtendis-Online, de Cloudvariant van ons standaard document management systeem.

Uiteraard wordt de beschikbaarheid van Xtendis-Online continue gemeten. Hierbij meten wij de beschikbaarheid van de infrastructuur en de zogenaamde “critical warnings”. De critical warnings worden per klant-omgeving gegenereerd. Als het nodig is dan kunnen we dat uiteraard uitsplitsen per klant en daarmee de critical warnings per klant in kaart brengen.

Exacte cijfers beschikbaarheid online DMS en de bijbehorende waarschuwingen

Gemeten over een periode van zes maanden waren de cijfers:

  1. Average host availability 100%
  2. Critical warnings op service niveau: 0,07%

Omdat één critical warning kan leiden tot het niet beschikbaar zijn van slechts één van de Xtendis- services van één klant, is de totale beschikbaarheid van Xtendis-Online in deze zes maanden meer dan 99,93%. De meeste warnings zijn gerelateerd aan import processen. Door de wijze waarop Xtendis is opgezet heeft dat vrijwel nooit invloed op het zoeken en raadplegen van documenten.

Kortom, Xtendis-Online maakt onze claim Ieder Document Direct Beschikbaar in de praktijk meer dan waar.

Ben je op zoek naar een oplossing voor efficiënt documentbeheer en wil je meer informatie ontvangen over de uitgebreide mogelijkheden en voordelen van ons document management systeem Xtendis?

Vul nu het contactformulier in

 

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.