Alle documenten in de cloud

Er was een tijd dat je genoeg had aan de kartonnen hangmap met hierin de dossiers. Lekker gemakkelijk, binnen handbereik, en omdat jij jouw eigen logica in opbergen had, kon je alles snel vinden. Sterker nog; het gaf je een goed gevoel om jouw zaakjes van archivering zo goed op orde te hebben. Veel collega’s kwamen zelfs bij je vragen om informatie en naar specifieke documenten.

De tijden zijn veranderd. Je werkt allang niet meer op één vaste werkplek. Het papieren dossier is als je bij de klant bent of bij werken vanuit huis, onbereikbaar. De informatie die je toegestuurd krijgt, is bovendien 90% digitaal en meestal via de mail verstuurd.

Jouw collega’s hebben inmiddels zo hun eigen manier gevonden om hun informatie op te slaan. Hoe ze dat doen? Geen idee. Maar je merkt wel dat je er zelf steeds langer over doet om de juiste informatie te vinden. Je hebt het gedeeltelijk nog op papier en gedeeltelijk in een eigen ordening op de server.

Jouw collega van ICT-beheer heeft jou trouwens al meerdere malen verzocht jouw mailbox en netwerkschijf eens op te schonen. Het loopt de spuigaten uit. Je wilt weer terug naar vroeger, naar een beheersbare omgeving waarin je snel en gemakkelijk jouw informatie kon vinden, zonder het gevoel van de controle kwijt te zijn.

Met Xtendis Online vind je snel en eenvoudig al jouw informatie. Net zoals vroeger, maar dan beter, veiliger, en onafhankelijk van tijd en plaats. Xtendis is een document management systeem (DMS) dat je in de cloud gebruikt.

Met Xtendis veilig online archief

In een volledig beveiligde omgeving geniet je van de voordelen van een schaalbaar en betaalbaar DMS. Vanaf iedere werkplek met een internetverbinding vind je snel en eenvoudig jouw documenten. Geen ingewikkelde inlogprocedures of VPN-verbindingen. Een gebruikersnaam en wachtwoord is voldoende om via een beveiligde verbinding jouw informatie te raadplegen.

Inmiddels ben je zelfs gestart met de scanning van jouw huidige papieren dossiers omdat je de informatie digitaal compleet wilt hebben. Je ervaart dagelijks de voordelen als je thuiswerkt of bij jouw klanten zit. Direct de juiste informatie overzichtelijk gepresenteerd. Als je dit geweten had, dan was je al eerder in de cloud gaan werken! Wacht daarom niet langer en maak nu de beslissing om met Xtendis Online te gaan werken.

De voordelen van Xtendis Online

  • Veilig Nederlands datacenter.
  • Flexibel in data en functionaliteit.
  • Geen investeringen meer in dure servers en netwerkverbindingen oftewel; Managed Server.
  • Vast bedrag per maand.
  • Altijd de informatie bij de hand.
  • Aparte app voor mobiel gebruik.
  • Xtendis Online voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvang je vrijblijvend meer informatie over ons DMS Xtendis.


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan