Al uw documenten in de cloud

Er was een tijd dat u genoeg had aan de kartonnen hangmap met hierin uw dossiers. Lekker gemakkelijk, binnen handbereik, en omdat u uw eigen logica in opbergen had, kon u alles snel vinden. Sterker nog; het gaf u een goed gevoel om uw zaakjes van archivering zo goed op orde te hebben. Veel collega’s kwamen zelfs bij u vragen om informatie en naar specifieke documenten.

De tijden zijn veranderd. U werkt allang niet meer op één vaste werkplek. Het papieren dossier is als u bij de klant bent of bij werken vanuit huis, onbereikbaar. De informatie die u toegestuurd krijgt, is bovendien 90% digitaal en meestal via de mail verstuurd.

Uw collega’s hebben inmiddels zo hun eigen manier gevonden om hun informatie op te slaan. Hoe ze dat doen? Geen idee. Maar u merkt wel dat u er zelf steeds langer over doet om de juiste informatie te vinden. U heeft het gedeeltelijk nog op papier en gedeeltelijk in een eigen ordening op de server.

Uw collega van ICT-beheer heeft u trouwens al meerdere malen verzocht uw mailbox en netwerkschijf eens op te schonen. Het loopt de spuigaten uit. U wilt weer terug naar vroeger, naar een beheersbare omgeving waarin u snel en gemakkelijk uw informatie kon vinden, zonder het gevoel van de controle kwijt te zijn.

Met Xtendis Online vindt u snel en eenvoudig al uw informatie. Net zoals vroeger, maar dan beter, veiliger, en onafhankelijk van tijd en plaats. Xtendis is een document management systeem (DMS) dat u in de cloud gebruikt.

Met Xtendis veilig online archief

In een volledig beveiligde omgeving geniet u van de voordelen van een schaalbaar en betaalbaar DMS. Vanaf iedere werkplek met een internetverbinding vindt u snel en eenvoudig uw documenten. Geen ingewikkelde inlogprocedures of VPN-verbindingen. Een gebruikersnaam en wachtwoord is voldoende om via een beveiligde verbinding uw informatie te raadplegen.

Inmiddels bent u zelfs gestart met de scanning van uw huidige papieren dossiers omdat u de informatie digitaal compleet wilt hebben. U ervaart dagelijks de voordelen als u thuiswerkt of bij uw klanten zit. Direct de juiste informatie overzichtelijk gepresenteerd. Als u dit geweten had, dan was u al eerder in de cloud gaan werken! Wacht daarom niet langer en maak nu de beslissing om met Xtendis Online te gaan werken.

De voordelen van Xtendis Online

  • Veilig Nederlands datacenter
  • Flexibel in data en functionaliteit
  • Geen investeringen meer in dure servers en netwerkverbindingen oftewel; Managed Server
  • Vast bedrag per maand
  • Altijd uw informatie bij de hand
  • Aparte app voor mobiel gebruik
  • Xtendis Online voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Ontvang nu vrijblijvend meer informatie over Online DMS Xtendis