Waarom Xtendis als EIM Software

‘..tegen 2020 zal de hoeveelheid digitale informatie uitgroeien met een factor 30!”. Een reden temeer om de digitale informatiestroom goed op orde te hebben. Het Enterprise Information Management platform Xtendis helpt je meer rendement uit informatie te halen. 

Wat is Enterprise Information Management of EIM?

EIM is een methodiek, waarmee informatiebehoeften van een organisatie, worden vervuld. Deze informatiebehoeften ontstaan omdat een organisatie doelen stelt. Enterprise Information Management verhoogt het rendement van informatie, door data om te zetten naar gebundelde informatie. De term EIM wordt ook gebruikt voor het vakgebied dat Business Intelligence en Enterprise Content Management combineert. 

Referenties

Een groot aantal organisaties in diverse branches gebruiken Xtendis succesvol voor EIM. Klik op een klantlogo hieronder om een casestudy te kunnen downloaden.  

 

dekker turien bnp-2

Kostenbesparing dankzij Xtendis EIM

Gemiddeld blijkt dat er per medewerker 9,5 uur per week gezocht wordt naar informatie en daarnaast nog eens 3 uur per week besteed wordt aan het aanpassen van de gevonden informatie, omdat het zoekresultaat niet overeenstemt met de gevraagde informatie.

Enterprise Information Management

IDC studies geven aan dat een goed archiefsysteem een vermindering van 16% kan realiseren in de tijd die wordt besteed aan het zoeken naar informatie.

Nog belangrijker is het om rekening te houden met de opbrengst van informatie. Hoe nuttig is de verkregen informatie na een zoekopdracht? Xtendis EIM zorgt voor zoekresultaten die medewerkers nodig hebben en waar ze op rekenen. Xtendis zorgt voor een digitale transformatie in elk bedrijf als het komt op Enterprise Information Management. 

De juiste informatie direct beschikbaar met Xtendis

Documenten worden geraadpleegd met zoektermen. Dit kan via de vastgelegde kenmerken of aan de hand van de volledig geïndexeerde inhoud. Je vindt jouw documenten op ieder moment binnen enkele seconden. Met autorisatiemogelijkheden wordt bepaald welke gebruikers toegang krijgen tot welke informatie. Mag de informatie algemeen beschikbaar zijn of slechts door enkelen worden gezien? Die keuze maak jij zelf, via de gebruikersvriendelijke web user interface van Xtendis, of direct via de bestaande systemen. Heb je business insights, data over de customer experience of meer? Alles kan makkelijk worden geraadpleegd met EIM Xtendis.  

Automatisch archiveren van informatie met Enterprise Information Management Platform Xtendis

Ongeacht de oorspronkelijke bron en vorm van informatie, archiveert Xtendis als Enterprise Information Management platform op een uiterst efficiënte wijze. Xtendis gebruikt invoerprocessen voor het archiveren van documenten. De geavanceerde herkenningstechnieken zoals OCR, ICR, Barcode- en QR-codeherkenning ondersteunen je hierin. De opslag van informatie zal hierdoor vaak volledig automatisch plaatsvinden.

Duurzaam archiveren en dynamisch beheer documenten

Xtendis combineert duurzame archivering van bestanden met (versie)beheer van dynamische documenten. Informatie en data management was nog nooit zo makkelijk!

Procesbewaking en rapportagemogelijkheden

De documenten doorlopen binnen Xtendis desgewenst een workflowproces. Iedere stap in het proces legt Xtendis vast in een audit trail.
Rapportages zijn mogelijk, zowel op document- als procesgegevens. Dit bespaart jou veel tijd op het moment dat je deze gegevens aan bevoegde instanties moet overleggen.

Branches waarin Xtendis EIM wordt gebruikt

Als geen ander product biedt platform Xtendis de combinatie van gebruikersvriendelijk en tegelijk schaalbaar en flexibel product. Door deze unieke kenmerken wordt Xtendis succesvol ingezet bij honderden organisaties in zowel midden- als kleinbedrijf als bij grote multinationals. Een aantal voorbeelden die Xtendis succesvol inzetten voor Enterprise Information Management zijn:

  • assurantietussenpersonen.
  • Banken.
  • Financiële dienstverleners.
  • Handel & Industrie.
  • et cetera.

EIM Software Xtendis koppelen met uw bestaande syste(e)m(en) kan altijd

EIM Software Xtendis heeft uitgebreide mogelijkheden om te koppelen met bestaande syste(e)m(en). De top vijf koppelingen zijn: AFAS, Exact, Navision,SharePoint en SAP. Klik hier voor een indrukwekkende lijst van een aantal applicaties waarmee een standaardkoppeling is gerealiseerd.

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvang je vrijblijvend meer informatie over DMS Xtendis.


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan