Informatie direct beschikbaar

Het Enterprise content management (ECM) platform Xtendis verzorgt het beheer van ongestructureerde informatie binnen jouw organisatie. Ongestructureerde informatie wordt gedefinieerd als alle informatie die niet direct als veld in een database benaderbaar is. Hierbij kan het gaan om allerlei soorten documenten zoals Office- documenten van het type Word (.doc), Excel (.xls), et cetera maar ook PDF, XML en E-mailberichten.

Investering in ECM software Xtendis snel terugverdiend

Onderzoek heeft aangetoond dat ECM software zeer rendabel is:

  • 42% van de organisaties die in ECM investeert, realiseert een terugverdientermijn van 12 maanden of minder. (Bron: AIIM 2012 – IW: The Paper Free Office)
  • ECM gebruikers melden een Return of Investment van 57% in 18 maanden of minder (Bron: AIIM 2012 – IW: The Paper Free Office)
  • Organisaties die net met ECM beginnen realiseren een ROI van zelfs meer dan 400% binnen 5 jaar (Bron: IDC).

Alle informatie centraal digitaal archiveren op één plek binnen de organisatie

Het Enterprise Content Management (ECM) platform Xtendis zorgt er voor dat je alle documenten in één centraal digitaal archief kunt vastleggen ongeacht oorspronkelijke bron of vorm.
Met efficiënte invoertechnieken worden documenten veelal volledig automatisch vastgelegd. Kenmerken worden door middel van herkennings- en extractietechnieken uit de bestanden gehaald en eventueel aangevuld en gecontroleerd met koppelingen naar andere systemen.

Tijdsbesparing dankzij het direct kunnen opvragen van documenten

Alle in ECM systeem Xtendis vastgelegde documenten zijn direct beschikbaar voor raadpleging. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de intelligente zoekmogelijkheden binnen de gebruiksvriendelijke user interface van het Enterprise Content Management (ECM) platform Xtendis zelf. Het is ook mogelijk om de documenten te ontsluiten vanuit andere systemen. Dit kunnen interne (backoffice) applicaties zijn, maar ook externe portalen. In het laatste geval kunnen organisaties hun documenten op gecontroleerde wijze beschikbaar stellen aan externe relaties.

Duurzaam en veilige opslag van documenten

Xtendis waarborgt de veiligheid van de documenten. Enerzijds door het bewaken van hun integriteit en authenticiteit. Gebruikers kunnen er van op aan dat ze altijd de juiste versie van een document aangereikt krijgen. Verder kan ook de toegang tot documenten worden afgeschermd. Op basis van de classificatie zorgt Xtendis er automatisch voor dat alleen daartoe geautoriseerde gebruikers toegang tot documenten hebben.

Referenties

Een groot aantal organisaties in diverse branches gebruiken Xtendis succesvol voor ECM.Eén voorbeeld hiervan is BNP Paribas. Klik hieronder op een klantlogo om de casestudy te kunnen downloaden.

dekker turien bnp-2

Branches waarin ECM software Xtendis wordt gebruikt

ECM Software Xtendis wordt succesvol ingezet bij uiteenlopende organisaties in diverse marktsegmenten. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Banken
  • Financiële dienstverleners
  • Handel & Industrie
  • Et cetera

Veel gemaakte koppelingen

ECM platform Xtendis heeft uitgebreide koppelingsmogelijkheden. Door een standkoppeling te realiseren kunnen de documenten en dossiers zowel vanuit Xtendis als rechtstreeks vanuit andere systemen worden opgevraagd. Overzicht van systemen waarmee Xtendis reeds is geïntegreerd. 

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvang je vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van ECM Platform Xtendis 


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan