Cloudopslag functioneert alleen met een onderliggend DMS

Opslag in de cloud is een steeds populairder wordende toepassing die veel voordeel kan brengen. Wie even gaat zoeken naar de mogelijkheden vliegt al snel de aanbiedingen van goedkope terabytes om de oren…

Wat heb je echter aan al die terabytes opslagruimte als je er geen structuur in kunt aanbrengen? Als je geen idee meer hebt van wat is opgeslagen, waar het precies is, wat nog moet blijven bewaard of wat allang had moeten worden verwijderd? Alleen informatie opslaan in de cloud geeft daar namelijk geen uitsluitsel over.

Document management systeem Xtendis Online van Expansion wel: structuur, bereikbaarheid, vertrouwelijkheid, compliancy en schaalbaarheid zijn de belangrijkste voordelen die Xtendis Online jou in de cloud biedt. Elk document digitaal beschikbaar. Dat is echt iets anders dan elk document digitaal opgeslagen…

Wil je weten wat Xtendis voor jouw organisatie kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag meer informatie over cloudopslag met Xtendis.

Doordachte informatiebeheerstrategie zorgt ervoor dat bestanden geordend, volledig en direct opvraagbaar zijn

Voor een doordachte informatiebeheerstrategie heb je meer nodig dan alleen cloud opslag. Je hebt een plan nodig, een methodiek om informatie terug te kunnen vinden en te kunnen beheren. Xtendis Online is de online DMS-toepassing van Expansion waardoor je zorgeloos gebruik kunt maken van cloudopslag én informatiebeheer, alsof al jouw waardevolle bestanden op jouw eigen computer stonden: snel bereikbaar, geordend en volledig compliant.

Cloud opslag: flexibel en deelbaar

Toenemende mobiliteit van jouw medewerkers en een stijgende behoefte aan tijd- en plaatsonafhankelijk werken biedt kansen voor cloud-toepassingen. Met daarop aansluitende flexibele online opslagruimte is cloud als platform voor de opslag, het gebruik en het delen van informatie daarom steeds populairder geworden.

Je wilt echter niet dat jouw bestanden ergens in bijvoorbeeld Amerika worden opgeslagen. Dat kan jou als bedrijf of organisatie in een lastig parket brengen. Je wilt niet dat onbevoegde of buitenlandse instanties ‘zomaar’ in bedrijfskritische informatie kunnen meekijken. Je wilt daarom graag dat dezelfde wet- en regelgeving voor jouw online opslag wordt toegepast als het geval zou zijn wanneer jij de bestanden in eigen beheer hier in Nederland zou opslaan en beheren.

Online opslag met Xtendis: betrouwbaar, begrijpelijk en werkbaar

Daarnaast wil je dat een begrijpelijk en werkbaar DMS ten grondslag ligt aan jouw cloudopslag. Zonder structuur en zonder informatiebeheerbeleid is de cloud namelijk net zo nutteloos en ontoegankelijk als een grote kast met papier. Je zoekt, maar vindt niets meer terug. Dat kan vergaande consequenties hebben! Opslag in de cloud kan daarom alleen goed werken als het vergezeld gaat van een online DMS dat dezelfde functionaliteit biedt als wanneer het op jouw eigen servers zou zijn geïnstalleerd. Dat is wat Xtendis Online doet.

Xtendis Online: DMS-fundament voor cloudopslag

Met Xtendis Online vind je al jouw informatie sneller, veiliger, en onafhankelijk van tijd en plaats. Xtendis Online is een Document Management Systeem (DMS) dat je in een volledig beveiligde omgeving kunt gebruiken vanaf iedere werkplek met een internetverbinding.

De voordelen van cloudopslag met Xtendis Online:

  • Veilig Nederlands datacenter, dus ressorterend onder Nederlandse wetgeving;
  • Flexibel in data en functionaliteit. Je gebruikt wat je nodig hebt;
  • Geen investeringen meer in dure servers en netwerkverbindingen; 
  • Vast bedrag per maand voor heldere dienstverlening;
  • Altijd jouw informatie beschikbaar en vindbaar;
  • Aparte app voor mobiel gebruik;
  • Met online opslag met xtendis voldoe je aan alle geldende privacywetgeving.

Bij Expansion hebben we al bijna 30 jaar ervaring met werkende, betrouwbare en gecertificeerde documentmanagement toepassingen. Ook met cloud opslag! Wil je meer informatie?

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één werkdag ontvang je vrijblijvend meer informatie over cloud opslag met Xtendis.


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan