Xtendis uitstekend alternatief voor Alchemy DMS

Expansion biedt met haar document management systeem Xtendis een prima alternatief voor Alchemy. Alchemy DMS is een veel gebruikt document management systeem. Helaas is het systeem een speelbal geworden van diverse overnames met als gevolg dat er in Nederland geen ondersteuning meer voor bestaat.

Xtendis duurzame oplossing in plaats van Alchemy

Voor organisaties die hun documenten in Alchemy hebben opgeslagen, is dit een riskante situatie. In geval van technische problemen, komt de beschikbaarheid van documenten direct in gevaar. Daarnaast biedt Alchemy geen basis meer voor ontwikkelingen. Het systeem zal dus nooit kunnen inspelen op toekomstige functionele behoeften en technische ontwikkelingen.

Expansion heeft dit probleem al voor veel organisaties opgelost door Alchemy te vervangen door haar standaard document management systeem Xtendis en biedt hiermee een duurzame oplossing.

Xtendis biedt de volgende voordelen t.o.v. Alchemy:

  • Eenvoud: Xtendis combineert de eenvoud van Alchemy met een veel betere technische basis. 
  • Schaalbaar: Xtendis biedt een veel betere schaalbaarheid waardoor een betrouwbare opslag en het snel opvragen van informatie gewaarborgd blijft, ook als de aantallen documenten en gebruikers groeien. 
  • Duurzaam: de architectuur van Xtendis leent zich meer voor langdurig gebruik.
  • Koppelingen: Xtendis is ontworpen om gekoppeld te kunnen worden aan andere applicaties. Voor Alchemy geldt dit in veel mindere mate.
  • Ondersteuning: Xtendis is een Nederlands product dat tot de core business behoort van een Nederlandse leverancier. 
  • Bewezen: Xtendis is al meer dan 20 jaar beschikbaar en wordt door honderden organisaties gebruikt voor het duurzaam beheren en ontsluiten van bedrijfskritische documenten.
  • Standaard conversie: Expansion heeft een standaard conversiemethode voor de documenten uit Alchemy naar Xtendis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Alchemy conversie voor uw organisatie? 

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvang je vrijblijvend meer informatie over het vervangen van Alchemy door document management systeem Xtendis


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan