In de cloud of on-premise, u bepaalt waar de documenten staan.

Expansion levert document management zowel als dienst als product. Of anders gezegd; u kunt ons DMS platform Xtendis in allerlei variaties afnemen.

Van de aanschaf van Xtendis, waarbij u de software installeert op uw eigen servers (on-premise), tot aan een volledige Managed cloud-oplossing waarbij u tegen een maandelijkse vergoeding gebruik kunt maken van Xtendis.

Tevens kunnen wij ook iedere hybride vorm aanbieden waarbij wij bijvoorbeeld de hosting en installatie van de noodzakelijke server(s) voor u verzorgen, maar u zelf verantwoordelijk blijft voor het applicatiebeheer.  

Uw documenten staan dan veilig opgeslagen op de centraal beheerde en goed beveiligde server(s) binnen het Nederlands datacenter van Expansion dat zowel fysiek als digitaal voldoet aan zeer zware eisen.

DMS Cloud ondergebracht in betrouwbaar datacenter

Expansion maakt voor haar Cloudomgeving gebruik van datacenter Previder dat voldoet aan zeer zware eisen. Dit blijkt onder andere uit de volgende zaken:

  • Het datacenter heeft de classificatie TIER3 en dat is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Dit betekent dat voor de aanwezige infrastructuur een beschikbaarheid gegarandeerd wordt van minimaal 99,982%. Daarnaast beschikt het datacenter over ISO27001 en ISO9001 (kwaliteitsmanagement) certificaten.
  • Het datacenter heeft een lage PUE waarde wat betekent dat er relatief weinig energie wordt gebruikt. Het datacenter maar gebruik van groene energie en heeft een zogenaamd groen-certificaat. Daarnaast is er een ISO14001 certificaat wat betekent dat er een gecontroleerd beleid is op het gebied van milieumanagement.
  • Uiteraard heeft het datacenter en redundante energievoorziening en Internet connectie.
  • Het datacenter is 7 x 24 uur beveiligd en bevat allerlei voorzieningen tegen fysieke calamiteiten, zoals ramkraken en brand. 

Lees verder

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van ons DMS Xtendis? Vul dan nu vrijblijvend onderstaand contactformulier in. 

Vraag nu direct informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend meer informatie over Xtendis DMS online of lokaal.