Document Management Systeem Xtendis

Ben jij ook veel tijd kwijt met het zoeken naar documenten? Met ons Document Management Systeem Xtendis worden alle documenten op één plek digitaal gearchiveerd. Door documenten digitaal duurzaam te beheren, zijn de digitale documenten voor iedere gebruiker in de organisatie snel en eenvoudig vindbaar. Hiermee wordt veel tijd bespaard en verlies van documenten voorkomen.

'Ieder document direct beschikbaar'. Is dat mogelijk? Zeker! In de onderstaande animatie leggen we kort uit hoe:

 

Wat maakt ons Document Management Systeem Xtendis uniek?

 • 100% Nederlands product
 • Eén Document Management Systeem voor meerdere toepassingen
 • Gespecialiseerd in grootschalige documentoplossingen
 • Standaardkoppelingen met 100+ applicaties
 • Ieder document direct beschikbaar, ongeacht volume. Zo kun je de juiste documenten steeds snel vinden.

 

Met DMS Xtendis leveren wij ongekende prestaties:

 • Grootste online Document Managent Systeem van Nederland
 • Ruim 2,5 miljard documenten veilig opgeslagen, volgens de wet- en regelgeving
 • NEN-EN-ISO 27001 gecertificeerd
 • Meer dan 4 miljoen gebruikers
 • Al 30 jaar succesvol
 • No cure no pay!


Sterkste eigenschappen van DMS Xtendis:

De kracht van Xtendis zit hem in de eenvoud en een ongekende performance bij grote aantallen. Er zijn heel wat voordelen van een Document Management Systeem als Xtendis. We geven je graag wat meer uitleg bij de volgende eigenschappen:

Veilig

De veiligheid van jouw informatie is een randvoorwaarde voor DMS Xtendis. De uitgebreide beveiligingsmogelijkheden geven hier invulling aan.

Modulair

De modulaire opbouw van Document Management Systeem Xtendis zorgt ervoor dat het systeem stapsgewijs uitgebreid kan worden met meer functionaliteit en toepassingen.

Geïntegreerd

In onze visie is de toegevoegde waarde van Xtendis vele malen groter wanneer het een integraal onderdeel uitmaakt van de totale informatievoorziening.

Online of lokaal

Alle documenten veilig afgeschermd en jij bepaalt waar de documenten opgeslagen staan en door wie het beheer wordt uitgevoerd.

Gebruiksvriendelijk

DMS Xtendis biedt de best mogelijke gebruikerservaring door naadloos te integreren in de dagelijkse werkzaamheden en een no-nonsense gebruikersinterface. 

Voor ieder document

Alle waardevolle documenten kunnen in het Document Management Systeem Xtendis worden opgeslagen, bij voorkeur volledig automatisch.

Wat is een Document Management Systeem (DMS)?

Een Document Management Systeem, ook wel documentbeheersysteem of DMS genoemd, is een online platform waar documenten ordelijk opgeslagen worden. Met deze Document Management Software kun je snel de juiste informatie en documenten terugvinden. Omdat de documenten digitaal opgeslagen worden, kun je op een ordelijke manier een digitaal archief aanmaken. Een Document Management Systeem rekent af met wanorde! Zo hoef je niet meer op zoek naar een bepaald document in je mailbox, op een stick of in fysieke archieven; alle documenten zijn opgeslagen in het centrale systeem. Een Document Management Systeem verhoogt de vindbaarheid van jouw documenten. 

 

Voor wie is Xtendis bedoeld?

Met DMS Xtendis kan werkelijk iedere organisatie met een uitgebreide informatiestroom over op efficiënt documentbeheer. Wij zijn er op gericht om jouw document intensieve organisatie een kwaliteitsimpuls te geven.

Dat doen we enerzijds door het bieden van het Document Management Systeem Xtendis met haar onbegrensde mogelijkheden. Anderzijds adviseren wij al meer dan 30 jaar en zijn we expert op het gebied van document management implementaties, waarbij de medewerker de best mogelijke gebruikerservaring krijgt. 

Met ruim 2,5 miljard gearchiveerde documenten is van iedere Nederlander informatie gearchiveerd in document management systeem Xtendis. Wij zorgen ervoor dat jouw bloedonderzoek, pensioendossier, pakbon of klantinformatie beschikbaar is en in veilige handen blijft. Ons klantenbestand bestaat uit bijvoorbeeld Van Brederode Assurantiën met 15 werknemers en Adecco met 33.000 eigen medewerkers en 700.000 flexkrachten.

Zodra je ervaart dat documentverwerking veiliger en effecienter moet, is het document management systeem Xtendis dé oplossing.

 

Stuur mij vandaag meer informatie over Xtendis


Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan

logo-nos logo-ahold logo-adecco logo-postnl