Document Management Systeem Xtendis van Expansion

Wij hebben het Document Management Systeem (DMS) Xtendis ontwikkeld. Xtendis is gespecialiseerd in het structureren van grote hoeveelheden informatie. Gemiddeld zorgt documentmanagement systeem Xtendis voor een 30 – 50% tijdsbesparing in documentverwerking. 

Wil je weten wat documentmanagementsysteem Xtendis voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan via onderstaand aanvraagformulier de DMS Quickscan aan. Binnen 3 werkdagen inzicht in de kansen, tijdsbesparing en terugverdientijd van Xtendis.

Documentmanagement Systeem Xtendis is onderscheidend:

  • 30 – 50% tijdsbesparing in documentverwerking
  • Het nr. 1 Document Management Systeem van Nederland
  • Uitgebreide koppelingsmogelijkheden
  • Eén systeem voor meerdere toepassingen
  • Meer dan 4 miljoen gebruikers en 2 miljard documenten
  • NEN-EN-ISO 27001 gecertificeerd
  • Vertrouwd door o.a. Adecco, Heineken, Ahold & PostNL

Wij kennen elkaar al

Met ruim 2 miljard gearchiveerde documenten is van iedere Nederlander informatie gearchiveerd in document management systeem Xtendis. Wij zorgen ervoor dat jouw bloedonderzoek, pensioendossier, pakbon van PostNL of klantinformatie bij BinckBank, beschikbaar is en in veilige handen blijft.

Voor wie is Xtendis bedoeld?

Document management systeem Xtendis is interessant voor iedere organisatie met een uitgebreide informatiestroom. Ons klantenbestand bestaat uit bijvoorbeeld AchtenvanGent notarissen met 15 werknemers en Heineken met 73.525 medewerkers. Zodra je ervaart dat documentverwerking een kostenpost is, is het document management systeem Xtendis dé oplossing.

Vraag de gratis DMS Quickscan aan!

Binnen 3 werkdagen nemen wij telefonisch contact op en krijg je inzicht in de voordelen van document management systeem Xtendis voor jouw organisatie.