Xtendis Online groeit met 250.000 documenten per dag!

Zo lang als we bestaan, staat informatiebeveiliging centraal in de dienstverlening van Expansion. En in het jaar 2000 hebben we deze dienstverlening naar een niveau hoger getild door Xtendis Online te introduceren. Hiermee boden we de klant dezelfde eigenschappen als bij een lokale installatie, maar dan vanuit een door Expansion beveiligde en beheerde omgeving. De klanten profiteren hierdoor optimaal van onze kennis over Document Management en merken snel dat dit grote voordelen met zich meebrengt.

En deze voordelen zorgen iedere dag voor een flinke groei op ons online platform. In de afgelopen 17 jaar is Xtendis Online uitgebouwd tot de grootste én veiligste online document bewaarplaats van Nederland. Samen met ons Document Management Systeem Xtendis leveren we dagelijks een ongekende prestatie door de veiligheid van 1,5 miljard documenten te garanderen aan miljoenen eindgebruikers. En dat zonder enig performance verlies. Met name dit laatste zorgt er voor dat steeds grotere en meer waardevolle documentverzamelingen aan Xtendis Online worden toevertrouwd door organisaties als PostNL, T-Mobile en Nuon.

De Xtendis Online documentverzameling groeit met 250.000 documenten per dag, en daar zijn we best trots op. We verwachten de komende jaren nog een flinke groei op het online document management platform en zijn gemotiveerd om deze prestatie onvermoeid door te zetten.  

Met Xtendis Online voldoen aan wet- en regelgeving

Een van de belangrijkste voordelen die Xtendis Online biedt aan haar gebruikers is het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Deze is de afgelopen jaren al flink aangescherpt, en zal in de toekomst alleen maar meer druk op organisaties uitoefenen.

Expansion investeert voortdurend in informatiebeveiliging en loopt met haar online platform voorop in het voldoen aan deze wet- en regelgeving. Dit doen we door slimme innovatie en het blijvend ontwikkelen van toekomstbestendige software.

Maar ook in de organisatie wordt flink geïnvesteerd. Dit uit zich in de NEN-ISO 27001:2013 certificering en het verkrijgen van een ISAE 3402 Type II verklaring waarmee we aantonen in controle te zijn over de maatregelen die we nemen in het kader van de informatiebeveiliging.

Al deze investeringen in ons Online platform zorgen ervoor dat onze klanten ze niet meer hoeven te doen en dat zal zich naar de toekomst bewijzen als een van de meest steekhoudende argumenten om naar Xtendis Online over te gaan. 

Ben je op zoek naar de mogelijkheden van Xtendis Online voor jouw organisatie? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

 

tom

Tom van de Kamp

Product Manager

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.