Next Generation DMS met Xtendis 6

Op 6 april 2017 presenteerden we Xtendis 6 aan onze klanten en nu, 5 maanden later, kunnen we gerust spreken over onze meest succesvolle lancering ooit! Een groot aantal klanten is inmiddels over op de nieuwe versie en gebruikers reageren erg enthousiast.

Met de komst van Xtendis 6 maken onze klanten kennis met een nieuwe generatie Document Management oplossingen en daar zijn we enorm trots op.

Xtendis: (web-) services georiënteerd platform met onbegrensde mogelijkheden

Nieuwe Xtendis-klanten weten niet beter, maar ervaren wel de voorsprong op vergelijkbare oplossingen. Daar waar vele document management oplossingen nog de vorm van een eerste generatie Webapplicaties hebben, is Xtendis reeds geëvalueerd tot een volwassen op services georiënteerd platform met onbegrensde mogelijkheden.

Een steeds grotere diversiteit aan klanten maakt efficiënt gebruik van ons platform en zet onze web-services breed in om documentbehoeftes in te vullen op websites, klantportalen, bedrijfsapplicaties en mobile devices.

DMS Xtendis voorziet in explosieve toename informatiebehoefte

Door, naast alle technologische ontwikkelingen, de eenvoud voor de eindgebruiker in stand te houden, blijft Xtendis 6 breed en simpel inzetbaar. De komende jaren zal de informatiebehoefte explosief blijven stijgen en Xtendis 6 is daar speciaal voor ontwikkeld.

De initiële doelstelling van Xtendis 6 was om het systeem nóg veiliger te maken. Door de snelle technologische vooruitgang is beveiliging van software, en zeker van document management software, een van de belangrijkste agendapunten van technisch beheerders geworden. Hier komt een hoop techniek bij kijken die interessant is voor Xtendis beheerders, zoals hashing en encryptie, maar minder voor de eindgebruikers. En een nieuwe versie vraagt echter wel de medewerking van deze eindgebruikers. Daarom wordt ook deze groep ruimschoots bediend in versie 6, onder andere door een volledig nieuw design en legio nieuwe functionaliteiten die kunnen voorzien in de toenemende informatiebehoefte.

Ontdek Xtendis 6

Xtendis 6 geeft klanten nieuw inzicht in de boeiende wereld van onze document management oplossingen, en dat willen we met iedereen delen. Gelukkig waren onze klanten al in grote getale aanwezig op het introductie evenement in april. Daarnaast zijn we naar onze klanten toe gegaan met een aantal regionale sessies.

In mei waren er sessies in Amsterdam en Eindhoven. Op 3 en 5 oktober staan we in Rotterdam,, respectievelijk Zwolle. Je kunt je hiervoor nog inschrijven via dit contactformulier of door een bericht te sturen naar info@expansion.nl.

Ben je nog geen klant maar wel benieuwd naar de mogelijkheden van DMS Xtendis? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 010 433 23 06 of vraag informatie aan. Wij zijn graag bereid nadere toelichting te verstrekken en na te gaan wat wij voor jou kunnen betekenen.

tom

Tom van de Kamp

Product Manager

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.