Introductie Xtendis 5 groot succes

Afgelopen donderdag hebben wij de volledig vernieuwde versie van Xtendis geïntroduceerd bij een grote groep klanten. Mede dankzij de bijdrage van onze partners Xtandit, PostNL en Microsoft en uiteraard het groot aantal klanten dat op deze bijeenkomst was afgekomen, was het een groot succes.

Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf, hadden wij hiervoor de bovenste etage van het Inntel Hotels Rotterdam Centre afgehuurd. Het uitzicht van deze zestiende etage was mede dankzij het mooie weer fantastisch.
Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit, hield de eerste presentatie. Aan het eind van zijn presentatie demonstreerde hij de Xtendis App op de iPad en daarmee was de eerste nieuwe interface van Xtendis onthuld.

tumblr-inline-ni7zjijtjl1t95d07Kees van den Heuvel:
PostNL ook de digitale postbode

Vervolgens was het de beurt aan Kees van den Heuvel, directeur van Billing & Document Solutions van PostNL (BDS). De titel van zijn presentatie was: ‘PostNL: ook de digitale postbode.’ Hij vertelde onder andere dat BDS ongeveer 1 miljard documenten per jaar produceert. Een steeds groter deel van deze documenten wordt digitaal gearchiveerd in Xtendis en hierdoor heeft PostNL een Xtendis systeem met honderden miljoenen documenten. Dit systeem is gekoppeld aan onder andere SAP, Siebel en diverse websites en wordt door duizenden gebruikers tegelijkertijd gebruikt. Het feit dat PostNL al geruime tijd versie 5 gebruikt, was een mooi bewijs van de stabiliteit van deze nieuwe versie.

Na Kees van den Heuvel nam Rudy Doornewaard van Microsoft het stokje over. Hij presenteerde met een aanstekelijk enthousiasme Microsoft Azure, het Cloud platform van Microsoft. Aan het eind van zijn presentatie liet hij zien dat Xtendis al beschikbaar is op het Azure platform en werd voor het eerst de nieuwe interface van Xtendis getoond.

tumblr-inline-ni7zm5mzmy1t95d07Tom van de Kamp presenteert Xtendis 5

Na de pauze namen Wim Vis en Tom van de Kamp van Expansion het woord. Zij gaven een presentatie en demonstratie van de nieuwe versie van Xtendis. Ik zat hierbij zelf vooraan in de zaal en kon helaas de gezichten van de overige mensen niet zien. Het viel mij wel op dat er geregeld ohh’s en ahh’s te horen waren en ook na de demonstratie waren de reacties erg positief. Uiteraard was dat een geweldige beloning en stimulans voor alle aanwezige Expansion medewerkers. Wij hebben de afgelopen jaren met heel veel mensen gewerkt aan deze versie en als die dan zo wordt ontvangen dan is dat uiteraard heel erg 

 

johan

Johan Blank

Algemeen Directeur

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.