Gesponsord meelopen voor de Nierstichting

Een paar maanden geleden kreeg ik van mijn ex-collega Rini, zelf nierpatiënte, bericht over de sponsorloop De Rode Loper, georganiseerd door de Nierstichting om geld in te zamelen voor de verdere ontwikkeling van een draagbare kunstnier. Terugdenkend aan de tijd dat Rini zelf afhankelijk was van een kunstnier en onder de indruk van de voortschrijdende medische mogelijkheden, besloot ik zelf mee te lopen en Expansion en de collega’s te vragen om mij en Rini te sponsoren. Dat is ruimhartig gedaan!!

16 april: de grote kerk in Naarden is tot de nok gevuld met mensen die allemaal of helemaal in het rood zijn of een rood accent aan hebben. De Nierstichting had elke deelnemer vooraf een paar knalrode veters opgestuurd. In de trein naar Naarden-Bussum merk ik dat ik bij iedereen kijk naar de kleur van de schoenveters, en warempel, ik ontwaar 3 of 4 paar erg rode veters. De bezitters ervan kom ik inderdaad later, tijdens de wandeling, weer tegen.

Rini (helemaal rechts op de foto) heeft voor ons team eigenhandig voor rode hemden met opschrift gezorgd.

team-schramenzo

 

Hier is wat zij zelf schrijft over de dag:

Op 16 april 2016 hebben we met team SchramEnZo meegelopen over de Rode Loper.Een team bestaande uit familie, vrienden en ex-collega Jos de Geus. Een wandeltocht in en om Naarden, georganiseerd door de Nierstichting om geld in te zamelen voor de draagbare kunstnier. Die geeft nierpatiënten weer de vrijheid en energie om een gewoon leven te leiden. Ondanks de slechte weersvoorspelling werd het een prachtige dag met zon. Ruim 700 deelnemers liepen 5, 10, 15 of 20 km. Het was een geweldig evenement om mee te maken en te zien hoeveel mensen hiermee begaan zijn.

Zelf ben ik 19 jaar geleden getransplanteerd. Ik was toen in dienst bij Expansion waar men mij toen enorm heeft gesteund. Ook nu heeft Expansion laten blijken begaan te zijn met nierpatiënten door een mooie donatie voor de Rode Loper. Zo ook diverse ex-collegae.

Heel hartelijk dank.

Rini Schram 

josrini 

Ik kan het hier alleen maar helemaal mee eens zijn.

 

pasfoto-jos-1

Jos de Geus

Office Manager

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.