Expansion begint het jaar uiterst positief gestemd!

Namens Expansion wil ik iedereen een fantastisch 2013 toewensen. Ik hoop dat het jaar voor iedereen in alle opzichten succesvol zal zijn.

Expansion begint het jaar uiterst positief gestemd.

De resultaten van het afgesloten boekjaar 2012 zijn uitstekend. We hebben onze financiële doelstellingen ruimschoots gehaald.

Daarnaast hebben we veel opdrachten in portefeuille. Er zijn de laatste weken veel nieuwe opdrachten binnengekomen die in het 1e kwartaal van 2013 zullen worden opgeleverd.

De belangrijkste ontwikkeling van 2012 was de introductie van de volledig vernieuwde versie van ons standaard document management systeem Xtendis. Xtendis 5 werd begin oktober geïntroduceerd en de eerste implementaties zijn inmiddels succesvol opgeleverd.

In 2013 zullen veel van de bestaande Xtendis-gebruikers gaan upgraden naar Xtendis 5. Ze zullen gaan profiteren van de vele voordelen die dit platform kan bieden, zoals de uitgebreidere zoekmogelijkheden, de browser-onafhankelijke user interface,  de sterk verbeterde beheer tools en de benaderbaarheid voor mobile devices.

Xtendis 5 zal veel organisaties ook in staat stellen om hun digitale archieven naar de Cloud te brengen. Expansion biedt een eigen Cloud oplossing, maar er kan ook worden gekozen voor Microsoft Azure of een door onze klant zelf geselecteerde eigen Cloud oplossing. Daarnaast zijn hybride oplossingen mogelijk, waarbij bijvoorbeeld de documenten binnen het eigen netwerk van de klant blijven staan maar andere componenten wel uit de Cloud worden afgenomen.

Het komende jaar zullen we het Xtendis 5-platform verder uitbouwen. Er staan veel mooie dingen op de road map, zoals workflow ondersteuning binnen de Apps waarmee gebruikers facturen en andere documenten vanaf hun tablet kunnen accorderen.

Ik zou iedereen willen aanraden om onze berichtgeving dit jaar goed te volgen.

 

wim

Wim M.G.J. Vis

Commercieel directeur

Vraag nu meer informatie aan!

Binnen één dag ontvangt u vrijblijvend onze Xtendis-folder.