Expansion
Expansion
Expansion

Thuiswerken wordt steeds populairder – ook thuis al jouw digitale documenten direct beschikbaar

Vandaag, donderdag 21 november, organiseert BNR de ‘BNR Thuiswerkdag’. Hiermee stimuleren zij bedrijven om hun medewerkers thuis te laten werken en zo files te verminderen.

Hoe bereid je een dag thuiswerken voor? En hoe pak je dit aan wanneer je toegang nodig hebt tot belangrijke documenten?

Om ervoor te zorgen dat je thuis net zo productief bent als op kantoor, of misschien nog wel productiever omdat je niet wordt gestoord door collega’s, is het van belang een planning te maken. Zorg ervoor dat je voor jezelf een prioriteitenlijst maakt met werkzaamheden die je gemakkelijk vanuit huis kunt doen. Tegenwoordig zijn mensen goed bereikbaar en kun je zelfs vanuit huis deelnemen aan een vergadering. Maar hoe zit dit dan met belangrijke documenten die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren? Zijn deze net zo goed bereikbaar als je collega’s? 

Met Document Management Systeem Xtendis is ieder document direct beschikbaar. Bij gebruik van Xtendis wordt bedrijfsinformatie niet langer versnipperd in diverse (digitale) opslagplaatsen bewaard, maar op één centrale digitale plek. Hierdoor zijn alle documenten altijd direct beschikbaar, ook vanaf huis. Alle informatie rondom een bepaald onderwerp, klant, dossier, werknemer, leerling of leverancier kan met één zoekopdracht binnen enkele seconden worden geraadpleegd.

Naast dat Xtendis zich uitstekend leent voor de toepassing digitaal archiveren, kun je ons DMS veel uitgebreider inzetten op het gebied van documentbeheer. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal accorderen van facturen van huis of het bewerken van documenten met behulp van geavanceerd versiebeheer. Wil je meer lezen over de mogelijkheden?