Expansion
Expansion
Expansion

Op afstand toegang tot alle belangrijke bedrijfsinformatie

In november 2019 organiseerde BNR de ‘BNR thuiswerkdag’ om bedrijven te stimuleren hun medewerkers thuis te laten werken en zo files te verminderen.

Normaal gesproken hebben werkgevers en – nemers vaak de keus om op kantoor of vanuit huis te werken. De afwisseling brengt, naast het verminderen van files, een aantal voordelen met zich mee. Een andere werkomgeving heeft een positief effect op de productiviteit, geen afleiding door collega’s, geen reistijd en ga zo maar door.

Helaas mogen de meeste medewerkers op dit moment hun werkplek niet zelf kiezen. In verband met de coronacrisis wordt iedereen verzocht zoveel mogelijk thuis te werken. En hoe fijn af en toe thuiswerken ook is, vraagt langdurig en verplicht thuiswerken om andere maatregelen. 

Door de digitalisering zijn collega’s goed bereikbaar en kun je op afstand met elkaar vergaderen. Dit zorgt in de meeste gevallen niet voor problemen. Echter is het niet alleen belangrijk dat je collega’s goed bereikbaar zijn. Minstens zo belangrijk is de toegang tot bedrijfsinformatie om je werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Met Document Management Systeem Xtendis is ieder document direct beschikbaar. Ben je benieuwd hoe we zorgen voor een gestructureerde informatievoorziening ook vanuit huis?