Expansion
Expansion
Expansion

Expansion ontvangt opnieuw ISAE 3402 type II verklaring

Het is feest bij Expansion. Opnieuw ontvingen wij de ISAE 3402 type II verklaring. Deze verklaring is een erkenning van onze toewijding om de hoogste standaard van controle- en beveiligingsprocessen te behouden.

Internationale standaard

De ISAE 3402 is een internationale standaard voor het beheer van financiële controles bij serviceorganisaties. Deze accreditatie garandeert dat onze processen en systemen worden beoordeeld en goedgekeurd door onafhankelijke auditors, waardoor we onze klanten kunnen garanderen dat hun gegevens veilig zijn bij ons.

Dit is de vijfde keer dat Expansion deze verklaring ontvangt. Het toont aan dat we investeren in onze systemen en processen om ervoor te zorgen dat we de hoogste standaard van dienstverlening aan onze klanten kunnen garanderen.

Geen eenvoudige taak

Het behalen van de ISAE 3402 type II verklaring is geen eenvoudige taak en vereist een grondige evaluatie van onze interne controle- en beveiligingsprocessen. Onze organisatie heeft veel tijd en moeite gestoken in het voldoen aan de hoge eisen van deze accreditatie. 

Peter van Det, Chief Information Security Officer bij Expansion: “De ISAE-audit is niet één maar vier keer per jaar. Het bewijs moet van A tot Z worden aangeleverd. Neem een helpdeskticket als voorbeeld. De eerste e-mail tot de uiteindelijk oplossing moet gedeeld worden. Dit uit een willekeurige steekproef van 22 incidenten, vier keer per jaar” 

Specifiek gericht op de controle van financiële processen

De ISAE 3402 type II verklaring is specifiek gericht op de controle van financiële processen en systemen. Onze klanten garanderen we zo dat hun gegevens correct worden verwerkt.  Met voldoende controles detecteren en corrigeren we eventuele fouten of fraude sneller. Dit is van groot belang voor onze klanten, vooral voor in de financiële sector.

Expansion is er trots op deze erkenning te hebben ontvangen en blijft investeren in onze systemen en processen. Zo garanderen we de hoogste standaard van dienstverlening aan onze klanten. We bedanken onze klanten voor hun vertrouwen en we hopen dat deze verklaring geruststelt. Jullie gegevens zijn veilig bij Expansion.