Expansion
Expansion
Expansion

Expansion is Business Friend van War Child

Expansion is ook in 2021 Business Friend van War Child. Elke dag weer zijn wij druk bezig met het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen en zetten wij ons in voor onze klanten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om als gezond bedrijf een bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. Het past in ons streven om een maatschappelijk verantwoorde organisatie te zijn.

Waarom heeft Expansion gekozen om War Child te steunen?

Het doel van War Child past heel mooi bij Expansion. Wij richten ons op oplossingen voor morgen en kansen in de toekomst. War Child doet eigenlijk hetzelfde. Het helpt kinderen nu zodat zij in de toekomst een beter leven kunnen hebben. In feite dezelfde korte- en lange termijn die wij met Expansion ook nastreven. Verder levert de investering in een kind ook lang rendement op en dat past ook goed bij een investering in een oplossing van Expansion. Wij vinden dit een leuke en treffende overeenkomst die het voor ons extra leuk maakt om War Child te steunen. Kinderen zijn de toekomst en daarom steunt Expansion War Child als Business Friend.

Kinderen sterker dan oorlog?

Absoluut! Kinderen beschikken over een enorme veerkracht. Zingend, spelend, dansend versterkt War Child deze veerkracht. Zo zijn kinderen in staat hun nare ervaringen te verwerken en overwinnen ze hun angsten. Daarnaast richt War Child zich op onderwijs, om de kinderen een toekomstperspectief te bieden. Zo krijgen kinderen alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst.

Steun War Child als Business Friend

Expansion is sinds 2012 Business Friend van War Child. Maar War Child kan altijd meer Business Friends gebruiken. Voel jij je aangesproken, of wil je meer informatie? Kijk dan eens op de site https://www.warchild.nl/help-met-je-bedrijf/