Expansion
Expansion
Expansion

Continu Verbeteren

Expansion heeft tevreden klanten hoog in het vaandel staan. Tevreden Expansion medewerkers maken tevreden klanten. Om de klant en medewerker tevredenheid een boost te geven, zijn we een jaar geleden actief begonnen met ‘Continu Verbeteren’.

Manager Continu Verbeteren

Vanaf 1 oktober jl. is Danielle van Pelt verantwoordelijk voor ‘Continu Verbeteren’ in de functie van Manager Continu Verbeteren. Zij combineert dit met haar rol van projectmanager zodat ze ‘voeling’ houdt met de praktijk. Met veel enthousiasme is zij aan de slag de ‘Continu Verbeter’ filosofie uit te dragen en haar collega’s in alle lagen van de organisatie ‘on the job’ te begeleiden het vandaag net even slimmer te doen dan gisteren.

Verbeteren implementatieproces

Goede ideeën liggen voor het oprapen. Samen met onze professionals op de werkvloer hebben we een boel ideeën verzameld en met begeleiding van een agile coach hebben we inmiddels een mooie basis gelegd voor het verder verbeteren van het implementatieproces. De uitkomst hiervan is o.a. dat we middels onderstaande aanpak te werk gaan:

 • Klantteams
  We formeerden vaste Expansion klantteams per klant om snel te kunnen schakelen. Alle disciplines om een project tot een succes te maken zitten in het team.
 • 1,2,3 aanpak
  In 3 stappen naar succes. In de eerste stap leveren we een werkende basis versie. In de volgende stappen werken we gezamenlijk toe naar een versie die volledig aansluit bij de wensen van de klant.
 • Dag- en weekstarts
  In de weekstarts organiseert het Expansion klantteam het werk dat die week nodig is om de volgende mijlpaal per klant te behalen. In de dagstarts borgt het team voortgang.
 • Flexibiliteit
  Alle werkzaamheden plannen we in onze projectmanagement tool. Als een taak aandacht of prioriteit vraagt, hebben we goed overzicht wie waar aan werkt en kunnen we snel schakelen en zien wie beschikbaar is om te ondersteunen. 
 • Centrale communicatie over bevindingen
  Communicatie over testbevindingen centraliseren we in een voor de klanten toegankelijk projectportaal. Geen ontplofte mailboxen meer. Duidelijk inzichtelijk wie aan zet is om een (test)bevinding op te volgen.

Iedere dag een beetje beter

Ruimte voor verbeteren blijft er altijd. Het is geen eenmalig project, maar een continu proces waar we onder het mom ‘iedere dag een beetje beter’ mee verder willen.

Ook klanten die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van Expansion kunnen bij Danielle terecht. Zij is bereikbaar via beter@expansion.nl.

Programma Continu Verbeteren

Wil je meer informatie over ons programma Continu Verbeteren? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

  Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan.