Expansion
Expansion
Expansion

Naadloze koppeling Document Management Systeem Xtendis met UNIT4

Expansion biedt een naadloze integratie van haar Document Management Systeem Xtendis met UNIT4 Multivers en Accounting. Dit is mogelijk door slim gebruik te maken van de gestandaardiseerde mogelijkheden van de Business Connector van UNIT4.

Tijdsbesparing dankzij geautomatiseerde factuurverwerking Xtendis i.c.m. UNIT4

Gekoppeld met UNIT4 biedt Xtendis geautomatiseerde factuurverwerking. Concreet betekent dithet scannen, herkennen, boeken, distribueren en digitaal archiveren van facturen. De facturen worden gescand, automatisch herkend en aan de gebruikers aangeboden voor verdere verwerking. De verdere verwerking bestaat uit het controleren en eventueel aanvullen van de automatisch herkende gegevens. Tijdens deze stap communiceert Xtendis direct met UNIT4. Hierdoor kunnen de gegevens uit UNIT4 zoals crediteuren, debiteuren, grootboek, kostenplaatsen in Xtendis worden gebruikt.

Digitaal facturen accorderen

Xtendis wordt ook ingezet voor het digitaal distribueren en accorderen van de facturen. In dit proces wordt de UNIT4-koppeling gebruikt om de boekingsgegevens uit UNIT4 op te halen en te raadplegen bij de digitale factuur.

Xtendis kan naast het scannen, herkennen, boeken, distribueren en digitaal archiveren van facturen in combinatie met UNIT4 ook zelfstandig worden ingezet voor andere toepassingen, zoals het digitaal archiveren van klanten- en personeelsdossiers.

Klant Heleon Group aan het woord: tijdsbesparing dankzij koppeling Xtendis DMS -UNIT4

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?