Expansion
Expansion
Expansion

SharePoint uitgebreid met document management mogelijkheden van Xtendis

Expansion heeft het digitale archief Xtendis nauw geïntegreerd met SharePoint. De veelzijdige document management mogelijkheden van Xtendis gekoppeld met SharePoint biedt een efficiënte oplossing voor langdurige archivering en daardoor veel toegevoegde waarde.

Documenten in Xtendis gegarandeerd veilig en onwijzigbaar gearchiveerd

DMS Xtendis biedt, in een wereld waar verantwoording afleggen steeds belangrijker wordt, een perfecte basis voor een integer digitaal archief. Alle documenten zijn gegarandeerd veilig en onwijzigbaar gearchiveerd en uitsluitend toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers.

De voordelen van de naadloze integratie van Xtendis met SharePoint:

  • door Xtendis volledig te integreren in SharePoint is er een efficiënte oplossing voor langdurige archivering.
  • Xtendis vervult het zware werk op de achtergrond rondom het verwerken, archiveren, distribueren, raadplegen, beveiligen en verwijderen van documenten.
  • SharePoint wordt ingezet als portal voor de gebruikers om documenten te creëren en te delen. Zodra de documenten gereed zijn voor langdurige archivering, worden ze vanuit SharePoint overgedragen naar Xtendis waar ze profiteren van de eerder genoemde voordelen. De gearchiveerde documenten blijven echter benaderbaar vanuit SharePoint.


    Aan de slag

    Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?