Expansion
Expansion
Expansion

SAP uitgebreid met digitaal archief

SAP wordt ingezet voor toepassingen variërend van de financiële administratie tot Human Resource. Veel van deze toepassingen gaan gepaard met uitgebreide documentstromen. Expansion heeft Xtendis op diverse manieren gekoppeld aan SAP. Hierdoor ontstaat een digitaal archief dat naadloos geïntegreerd is in SAP maar dat ook gebruikt kan worden door andere systemen of als zelfstandige toepassing. In de praktijk gebeurt dit bijvoorbeeld door de in Xtendis gearchiveerde documenten beschikbaar te maken in zowel SAP als in bijvoorbeeld SIEBEL maar ook via de website. Hierdoor kunnen klanten via de website delen van het digitale archief raadplegen. De diverse koppelingen met uiteenlopende SAP versies, van SAP Business One tot R3 en MySAP ERP, bieden onder andere de volgende functionaliteit:

  • digitaal archiveren in Xtendis van documenten die door SAP worden geproduceerd;
  • vanuit SAP documenten en dossiers opvragen uit het digitale Xtendis archief;
  • scannen, herkennen en boeken van facturen in SAP.

Alternatief voor de SAP Content Server

Expansion heeft voor Xtendis een module ontwikkeld die dezelfde functies biedt als de SAP Content Server en ook op dezelfde wijze communiceert. Door deze module in combinatie met Xtendis in te zetten kan SAP Xtendis gebruiken als Content Store op dezelfde wijze als wanneer gebruik wordt gemaakt van de SAP Content Server. Naast financiële en beheervoordelen is het belangrijkste voordeel van deze combinatie dat de documenten niet alleen door SAP kunnen worden gearchiveerd en geraadpleegd maar ook door andere toepassingen.

Klanten die SAP gekoppeld met DMS Xtendis gebruiken

Diverse klanten profiteren van de standaardkoppeling van Xtendis met SAP. Klik op een klantlogo hieronder voor het kunnen downloaden van een casestudy:

Sodexo logo
Heineken logo

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?