Expansion
Expansion
Expansion

Xtendis Nocore koppeling

Hoewel ons document management systeem Xtendis al meer dan 10 jaar succesvol is gekoppeld met het ERP-systeem Nocore, is Expansion sinds kort ook officieel partner van Nocore. Voor jouw organisatie betekent dit maximale zekerheid op een blijvend werkende oplossing.

Nocore wordt door veel bedrijven gebruikt die actief zijn binnen onder meer de volgende specialistische branches:

  • De flexbranche: uitzenders, detacheerders en payrollers.
  • De schoonmaakbranche: schoonmakers, glazenwassers en specialistische reinigers.

Xtendis heeft in meerdere van deze branches inmiddels koppelingen gerealiseerd met Nocore die leiden tot een geïntegreerde oplossing. Met deze koppeling blijven Nocore-gebruikers op hun vertrouwde manier werken. Ons documentmanagement systeem Xtendis faciliteert de bewaring en vindbaarheid van de gevraagde documenten op de achtergrond.

Voordelen van Nocore/Xtendis documenten- en dossierkoppeling

Wat houdt de koppeling van het DMS Xtendis met Nocore nu precies in en wat zijn de voordelen?

  1. Eénmalige registratie van kerngegevens in Nocore en meervoudig hergebruik van deze gegevens voor de archivering van documenten en dossiers. Als organisatie wil je gegevens niet tweemaal invoeren. Bij de vastlegging van een personeelslid of uitzendkracht maakt Xtendis automatisch een personeels- respectievelijk krachtendossier aan waarin de documenten worden gearchiveerd.
  2. Beheermogelijkheden (recordmanagement) op documenten en dossiers. De bewaarde documenten krijgen in Xtendis de juiste kenmerken mee om te kunnen voldoen aan interne en externe audits en regelgeving (zoals de AVG).
  3. Documenten zijn direct benaderbaar vanuit Nocore. Vanuit Nocore kunnen documenten worden geopend. Of het nu gaat om een factuur of een personeelsdossier, zonder dat een medewerker van uw organisatie Nocore verlaat.
  4. Documenten zijn sneller en eenvoudiger vindbaar via de Xtendis-gebruikersomgeving.

Voordelen van Nocore/ Xtendis koppeling voor factuurverwerking

Behalve de genoemde voordelen die gelden voor de documenten- en dossierkoppeling, heeft de facturenkoppeling de volgende extra voordelen:

  1. Automatische herkenning van de boekingsgegevens met een intelligente OCR-module.
  2. Automatiseren van de daadwerkelijke boekingen van facturen in Nocore.
  3. Het toevoegen van een digitaal goedkeuringsproces van facturen.

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?