Expansion
Expansion
Expansion

Scannen, herkennen en boeken van facturen met Xtendis in combinatie met Exact

Expansion is officieel Exact SDK Partner en heeft het document management systeem Xtendis gekoppeld aan Exact Globe, Exact Online en Exact Financials. Samen met Exact biedt Xtendis functionaliteit voor het scannen, herkennen, boeken, distribueren en digitaal archiveren van facturen.

Exactgegevens beschikbaar in Xtendis

Nadat de facturen zijn gescand, worden zij automatisch herkend en aan de gebruikers aangeboden voor verdere verwerking. De verdere verwerking bestaat uit het controleren en eventueel aanvullen van de automatisch herkende gegevens. Tijdens deze stap communiceert Xtendis direct met Exact. Hierdoor kunnen de Exact gegevens zoals crediteuren, debiteuren, grootboek, kostenplaatsen et cetera in Xtendis worden gebruikt.

Xtendis kan ook worden ingezet voor het digitaal distribueren en accorderen van de facturen. In dit proces kan de Exact koppeling worden gebruikt om de boekingsgegevens uit Exact op te halen en te raadplegen bij de digitale factuur.

Digitale facturen opvraagbaar vanuit Exact

Nadat de facturen zijn geboekt in Exact zijn ze automatisch digitaal gearchiveerd in Xtendis. Dankzij de koppeling tussen Exact en het digitale archief Xtendis kunnen de digitale facturen rechtstreeks vanuit het boekstuk in Exact worden opgevraagd.

De voordelen van Xtendis gekoppeld met Exact:

  • naast factuurverwerking kan Xtendis ook worden ingezet voor andere toepassingen zoals digitaal archiveren van klanten –en personeelsdossiers.
  • Free Form Herkenning van factuurgegevens. Hierdoor hoeft niet met sjablonen te worden gewerkt en is weinig beheer nodig. 
  • Facturen kunnen worden gebundeld met andere relevantie informatie in één overzichtelijk dossier.
  • Xtendis zorgt voor ontlasting van Exact door het beheer van de grote documentvolumes over te nemen.
  • Dankzij uitgebreide koppelingsmogelijkheden uitgebreide zoekmogelijkheden. Zowel direct vanuit Exact als rechtstreeks in Xtendis op basis van diverse kenmerken.

De benodigde investeringen zijn afhankelijk van de schaalgrootte en functionaliteit en kunnen zowel de vorm hebben van een eenmalige investering als een bedrag per verwerkte factuur.

Wil je meer informatie ontvangen over de koppeling tussen Xtendis en Exact? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op:


    Aan de slag

    Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?