Expansion
Expansion
Expansion

Tijdsbesparing dankzij standaardkoppeling Xtendis met ANVA

Expansion heeft met ANVA een standaardkoppeling gerealiseerd die het mogelijk maakt dat het document management systeem Xtendis de database van het assurantiesysteem ANVA kan benaderen. Dit zorgt voor uitwisseling van gegevens en snelle archivering van de verschillende documenten. Het toekennen van archiefkenmerken aan een document kan hierdoor op basis van één enkel gegeven worden gedaan.

Zo is het mogelijk om een document op basis van alleen het polis- of schadenummer in het juiste relatiedossier in Xtendis te archiveren. De digitale Xtendis-relatiedossiers worden automatisch aangemaakt op basis van de relatiegegevens uit de primaire applicatie ANVA. Een groot voordeel van deze werkwijze is dat de documenten en dossiers ook buiten ANVA om kunnen worden geraadpleegd.

Naast ANVA ook andere toepassingen en koppelingen met andere systemen

Een groot voordeel van Xtendis is dat met één Xtendis-systeem meerdere toepassingen kunnen worden ondersteund. Het digitaal archief is dus niet beperkt tot de documenten die betrekking hebben op ANVA maar kan ook worden ingezet voor andere toepassingen. Bovendien kan Xtendis eenvoudig ook aan andere systemen worden gekoppeld zoals bijvoorbeeld de website van jouw organisatie. Hierdoor kunnen delen van het digitaal archief ook voor klanten toegankelijk worden gemaakt.

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?