Expansion
Expansion
Expansion

Xtendis Mobile Services

Document Management Systeem Xtendis maakt ieder document direct beschikbaar, ook als je niet op je werkplek zit. Met Xtendis Mobile Services kunnen documenten via de smartphone en tablet opgeslagen, gezocht, geraadpleegd en behandeld worden. 

Mobile & Responsive Xtendis

Met de Xtendis Mobile Services reageert het DMS Xtendis responsive op het device waarmee het wordt benaderd. Aan de hand van de resolutie bepaalt Xtendis automatisch of de Mobile of Web user interface moet worden opgestart. De gebruiker kan bij het aanmelden ook zelf een keuze maken.

Functies via touch screen

In de Mobile User Interface kunnen alle functies via touch screen worden bediend. Het ontwerp van de buttons, overzichten en documentviewer is afgestemd op kleinere schermen, zodat ze optimaal overzichtelijk worden weergegeven.

Documenten snel zoeken, raadplegen en behandelen

Xtendis Mobile Services maken het hierdoor eenvoudig om op locatie even snel een document te zoeken en te raadplegen.

Maar het is ook mogelijk om documenten die in een workflow zijn toegewezen met de smartphone of tablet te behandelen. Zo kan bijvoorbeeld een poststuk worden afgehandeld of een factuur worden geaccordeerd. 

Maak van je smartphone en tablet een scanner

De Mobile User Interface van Xtendis bevat ook een handige uploadfunctie. Afbeeldingen van documenten kunnen zo eenvoudig in Xtendis worden vastgelegd. Je smartphone en tablet worden op deze manier een volwaardige documentscanner.

Ideaal voor onderweg

Kortom, met de Xtendis Mobile Services komen alle basisfuncties van een DMS beschikbaar op mobile devices. Ideaal voor medewerkers die vaak onderweg zijn!

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?